Cluj. Eroul Zilei. Vasile, șofer de troleibuz. A returnat o geantă în care se aflau 3.200 de lire sterline, precum și 2.200 RON unei studente din Anglia: ”Plângea. Mi-a mulțumit nespus”

Updated on septembrie 14, 2020 O tânără din Manchester, Anglia, studentă la medicină în Cluj Napoca, a trecut printr-o experiență extrem de neplăcută, dar care a avut un final fericit datorită unui șofer clujean.

Studenta s-a urcat în troleibuz în stația Piața Mărăști, în seara zilei de 4 decembrie, iar la coborâre ți-a uitat geanta în care se aflau 3.200 de lire sterline, precum și 2.200 RON, pe un scaun.

Cluj. Eroul Zilei. Vasile, șofer de troleibuz. A returnat o geantă în care se aflau 3.200 de lire sterline, precum și 2.200 RON unei studente din Anglia: ”Plângea. Mi-a mulțumit nespus” 1

Întreaga întâmplare a avut un deznodământ fericit datorită șoferului troleibuzului, Rusu Vasile, care a observat geanta pe un scaun.

”Ieri, 4 decembrie 2019, a urcat în troleibuzul nr. 5, la stația Piața Mărăști, o tânără din Anglia împreună cu un prieten. M-a întrebat care este stația cea mai apropiată de Unirii. S-a așezat pe scaunele din față și a coborât la stația indicată pentru a ajunge la destinație.

După un timp, am observat că și-a uitat geanta pe scaun. Am anunțat la dispecerat. Cred că și ea a anunțat pierderea la un alt coleg”, a declarat Rusu Vasile, șofer CTP Cluj, pentru DC News.

Șoferul s-a întâlnit apoi cu studenta și i-a returnat geanta: ”Ideea este că totul s-a încheiat într-un mod fericit. După 1 oră, m-a așteptat tot în stația Mărăști și i-am returnat geanta. Mi-a spus că avea în aceasta, pe lângă actele de identitate, suma de 3.200 de lire sterline și 2.200 RON. Plângea! Mi-a mulțumit nespus!”, a mai spus șoferul.

Rusu Vasile a mai povestit că de când este angajat la compania de transport din Cluj a mai găsit bani uitați în autobuz pe care i-a returnat, dar niciodată o sumă atât de mare.

”Din martie 1985 lucrez în cadrul Compania de Transport Public Cluj-Napoca. De-a lungul timpului, am găsit mai mulți bani uitați în troleibuz și i-am returnat. Niciodată nu te poți bucura de astfel de bani pierduți din simplul motiv că nu sunt ai tăi.” a mai adăugat Rusu Vasile pentru DC News.

error: Content is protected !!