Cluj. Diriginta sau tatăl?  Diana. „O fată de 12 ani s-a aruncat joi dimineață de la etajul I al școlii, aparent după un schimb de replici cu profesorul. La spital s-a descoperit că …”

Updated on decembrie 13, 2019 O elevă de clasa de la școala din Bobâlna s-a aruncat pe geam, la școală. Colegii spun că dinc auza problemelor de acasă, tatăl spune că din cauza dirigintei.

Fata este la spital, rănită. Incidentul s-a petrecut cu câteva minute înainte să înceapă cursurile. Fata era singură în clasă când a decis să recurgă la gestul extrem. S-a asigurat că nu o vede nimeni şi s-a aruncat de la etajul unu, anunță Antena 1.

Cluj. Diriginta sau tatăl?  Diana. „O fată de 12 ani s-a aruncat joi dimineață de la etajul I al școlii, aparent după un schimb de replici cu profesorul. La spital s-a descoperit că ...” 1

În şcoală se face acum anchetă. Directoarea spune că fata nu a creat niciodată probleme. Unii elevi susţin că fata ar avea frecvent conflicte acasă. Iar vecinii spun că tatăl ei ar bea foarte mult.

De cealaltă parte, tatăl spune că diriginta fetei ar fi vinovată pentru ce s-a întâmplat. Ar fi certat-o din cauza unui bileţel de dragoste. Prima ipoteză pe care merg anchetatorii este un gest sinucigaş. Ei nu exclud însă şi ipoteza unui accident

Diana Filimon: „O fată de 12 ani s-a aruncat joi dimineață de la etajul I al școlii, aparent după un schimb de replici cu profesorul. La spital s-a descoperit că avea vânătăi pe corp și se pare că era abuzată fizic acasă.

Până să ne plângem de rezultatele la testele PISA, nu mai bine facem ceva pentru sufletul copiilor ăstora? Că până să se poată concentra la școală să învețe, îi ajutăm prea puțin să trăiască normal”.

error: Content is protected !!