(Last Updated On: October 9, 2019)

Un șofer reclamă faptul că pe strada Dezmirului a dat peste un cablu oțelit întins transversal pe stradă, la 70-80 cm înălțime. Un motociclist era decapitat dacă dădea peste acest cablu.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Cluj, Adrian Pop a scris: „Cablu oțelit întins transversal peste strada Dezmirului, Cluj-Napoca (fosta stradă Cantonului) chiar înainte de intrarea la TCI la cca 70-80 cm înălțime. Nu este iluminat stradal, cablul este negru, nu foarte gros.

Cred că l-am rupt. Posibil să îl fi întins din nou. Sunat la 112, poliția zicea că vor merge in zonă. Damage: zgârieturi pe toată mașina. (Ora aproximativa 20:45!)”
Cluj. Adrian: „Cablu oțelit întins transversal peste strada Dezmirului la cca 70-80 cm înălțime. Nu este iluminat stradal, cablul este negru, nu foarte gros. Posibil să îl fi întins din nou. Sunat la 112, poliția zicea că ...” 1

Maier Mihaela Adina: Nu e de trecut seara pe acolo . Mie intr-o seara mi-a sarit un copil intentionat in fata masini si pe margine erau deja pregatiti sa urle dar eu am stiut ca pregatesc ceva si am mers pe contrasens si l-am ocolit .

Ceteras Sorin: Dacă era motociclist era decapitat.

Budean Tabita Nu inteleg de ce nu se iau masuri, de ce politia nu face nimic concret…cand se va intampla o tragedie, va fi prea tarziu.