Cluj. Adrian: „Cablu oțelit întins transversal peste strada Dezmirului la cca 70-80 cm înălțime. Nu este iluminat stradal, cablul este negru, nu foarte gros. Posibil să îl fi întins din nou. Sunat la 112, poliția zicea că …”

Updated on octombrie 9, 2019 Un șofer reclamă faptul că pe strada Dezmirului a dat peste un cablu oțelit întins transversal pe stradă, la 70-80 cm înălțime. Un motociclist era decapitat dacă dădea peste acest cablu.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Cluj, Adrian Pop a scris: „Cablu oțelit întins transversal peste strada Dezmirului, Cluj-Napoca (fosta stradă Cantonului) chiar înainte de intrarea la TCI la cca 70-80 cm înălțime. Nu este iluminat stradal, cablul este negru, nu foarte gros.

Cred că l-am rupt. Posibil să îl fi întins din nou. Sunat la 112, poliția zicea că vor merge in zonă. Damage: zgârieturi pe toată mașina. (Ora aproximativa 20:45!)”
Cluj. Adrian: „Cablu oțelit întins transversal peste strada Dezmirului la cca 70-80 cm înălțime. Nu este iluminat stradal, cablul este negru, nu foarte gros. Posibil să îl fi întins din nou. Sunat la 112, poliția zicea că ...” 1

Maier Mihaela Adina: Nu e de trecut seara pe acolo . Mie intr-o seara mi-a sarit un copil intentionat in fata masini si pe margine erau deja pregatiti sa urle dar eu am stiut ca pregatesc ceva si am mers pe contrasens si l-am ocolit .

Ceteras Sorin: Dacă era motociclist era decapitat.

Budean Tabita Nu inteleg de ce nu se iau masuri, de ce politia nu face nimic concret…cand se va intampla o tragedie, va fi prea tarziu.

error: Content is protected !!