Cluj. A început International Wine Festival of Romania

Updated on octombrie 26, 2019 RO-Wine|The International Wine Festival of Romania, se extinde către inima Transilvaniei, urmând să prezinte în această toamnă o selecție spectaculoasă de vinuri premium și superpremium publicului din Cluj.

Evenimentul dedicat iubitorilor de vin transilvăneni va fi găzduit de Chios Social Club pe 26 și 27 octombrie.

Cluj. A început International Wine Festival of Romania 1

Peste 5.000 de iubitori de vin și operatori HoReCa au trecut în acest an pragul celei de-a patra ediții a RO Wine l The International Wine Festival of Romania, un record absolut de participare care ne confirmă faptul că vinul a început să își recapete statutul de element central al culturii și tradiției noastre. Pentru prima oară, au existat și confirmari de participare a unor turiști străini veniți special pentru a participa la festival și pentru a face cunoștință cu vinurile autohtone.

Tot un record a fost și numărul de expozanți, peste 90 de producători români și internaționali alegând să își prezinte publicului cele mai bune vinuri prin intermediul festivalului nostru.

Zona Gourmet Experience, prezentă în premieră, într-un spațiu complet delimitat de zona de expunere a vinurilor, a pus permanent la dispoziția vizitatorilor delicatese tradiționale și internaționale, de la stridii, caracatiță și brânzeturi de capră la mezeluri de vânat, foie gras sau specialități de păstrăv, în timp ce performantul grill Josper a sfârâit toată ziua, acoperit de coaste de vițel din Noua Zeelanda, pulpe afumate de rață sau antricot de vita din Argentina.

error: Content is protected !!