Accident Cluj. Un autoturism a intrat într-un TIR pe autostrada A3 Gilău –Turda. Șoferul a murit pe loc. „Era un Golf plus, intrat sub un Tir pana in parbriz”

Updated on octombrie 7, 2019 Accident mortal luni dimineață pe autostrada A3 Gilău –Turda. Un autoturism a intrat într-un TIR. O persoană a murit, iar prima bandă este restricţionată.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe A3 Gilău –Turda, la kilometrul 20, pe sensul către Turda, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un autotren, anunță stiripesurse.ro.

Accident Cluj. Un autoturism a intrat într-un TIR pe autostrada A3 Gilău –Turda. Șoferul a murit pe loc. „Era un Golf plus, intrat sub un Tir pana in parbriz” 1
(foto: Bolboaca Raul Sebastian)

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Cluj, Tereza Voicu a scris: ISU Cluj- Accident rutier, autoturism intrat in spatele unui tir, pe A3 km 18 sens Cluj-Turda, o victima încarcerată. Am Intervenit cu o Autospeciala cu modul de descarcerare 1 smurd si 1 SAJ.

Șoferul autoturismului a fost declarat decedat, după ce a fost extras din mașină”.

Alex Pop: Era un golf plus, intrat sub un Tir pana in parbriz.Trecuseră și doua echipaje Smurd deci. Sigur e grav la cum arată mașina lipita de remorca.

Lar Ionut Andrei:Da, a murit. Avea numere de Germania. Este absurd ca din ce in ce mai mult aceste camioane product atatea accidente. Stationa pe jumatate din prima banda fara sa fie nici.o semnalizare.

error: Content is protected !!