Siegfried Muresan: „Felicitări primarului Emil Boc! Cluj-Napoca este orașul cu cele mai multe autobuze electrice din România și se află în primele 10 orașe din Europa cu autobuze electrice raportat la numărul de locuitori. Cele 41 de autobuze electrice din Cluj au fost …”

Updated on septembrie 22, 2019 20 de autobuze electrice au intrat în circulație pe 12 septembrie, astfel că, în acest moment, transportul public din Cluj are în dotare 41 de autobuze electrice, dintre care 11 achiziționate prin fonduri elvețiene și 30 prin fonduri europene.

În prezent municipiul Cluj-Napoca are cea mai mare flotă de autobuze electrice din România și se află în primele 10 orașe din Uniunea Europeană cu autobuze electrice raportate la numărul de locuitori.

Europarlamentarul Siegfried Muresan a scris pe Facebook: „Felicitări primarului Emil Boc!

Cluj-Napoca este orașul cu cele mai multe autobuze electrice din România și se află în primele 10 orașe din Europa cu autobuze electrice raportat la numărul de locuitori.

Siegfried Muresan: „Felicitări primarului Emil Boc! Cluj-Napoca este orașul cu cele mai multe autobuze electrice din România și se află în primele 10 orașe din Europa cu autobuze electrice raportat la numărul de locuitori. Cele 41 de autobuze electrice din Cluj au fost ...” 1

Cele 41 de autobuze electrice din Cluj au fost achiziționate din fonduri europene și fonduri elvețiene.

Orașele inteligente, ale viitorului, trebuie să ofere locuitorilor servicii de transport de calitate, la costuri reduse și fără să polueze mediul înconjurător”.

„Cluj-Napoca: orașul cu cele mai multe autobuze electrice din România și în primele 10 orașe din Uniunea Europeană. Astăzi, alte 20 autobuze electrice au intrat în circulație la Cluj-Napoca.

Siegfried Muresan: „Felicitări primarului Emil Boc! Cluj-Napoca este orașul cu cele mai multe autobuze electrice din România și se află în primele 10 orașe din Europa cu autobuze electrice raportat la numărul de locuitori. Cele 41 de autobuze electrice din Cluj au fost ...” 2 Siegfried Muresan: „Felicitări primarului Emil Boc! Cluj-Napoca este orașul cu cele mai multe autobuze electrice din România și se află în primele 10 orașe din Europa cu autobuze electrice raportat la numărul de locuitori. Cele 41 de autobuze electrice din Cluj au fost ...” 3 Siegfried Muresan: „Felicitări primarului Emil Boc! Cluj-Napoca este orașul cu cele mai multe autobuze electrice din România și se află în primele 10 orașe din Europa cu autobuze electrice raportat la numărul de locuitori. Cele 41 de autobuze electrice din Cluj au fost ...” 4

Primăria Cluj-Napoca și Compania de Transport Public Cluj-Napoca continuă susținerea transportului public din oraș prin implementarea proiectelor care vizează modernizarea flotei de transport public – achiziționarea de noi mijloace de transport nepoluante: 50 de troleibuze și 24 de tramvaie”, a anunțat primarul Emil Boc în urmă cu 10 zile.

error: Content is protected !!