CJ Cluj cumpără alte 7 noi echipamente medicale pentru Spitalul de Boli Infecțioase. Alin Tișe: „Anul 2019 este Anul Sănătății așa că vom continua dotarea și modernizarea spitalelor”

Updated on septembrie 20, 2019 Consiliul Judetean Cluj anunță că va cumpăra alte 7 noi echipamente medicale pentru Spitalul de Boli Infecțioase.

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe: „Anul 2019 este Anul Sănătății așa că vom continua dotarea și modernizarea spitalelor.
Consiliul Județean Cluj va aloca pentru Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Cluj-Napoca, unitate sanitară aflată în subordinea forului administrativ județean, nu mai puțin de 2.250.000 de lei pentru achiziționarea unor aparaturi și echipamente medicale de ultimă generație.

CJ Cluj cumpără alte 7 noi echipamente medicale pentru Spitalul de Boli Infecțioase. Alin Tișe: „Anul 2019 este Anul Sănătății așa că vom continua dotarea și modernizarea spitalelor” 1

Concret, resursele financiare alocate vor fi utilizate pentru achiziționarea de către Consiliul Județean Cluj a următoarelor aparate și echipamente, care vor fi date în folosința spitalului: un aparat RX pentru fluoroscopie și radiografie digitală cu 2 detectori, un flowcitometru, patru ventilatoare de terapie intensivă, precum și a unui computer tomograf cu 64 sliceuri”.

error: Content is protected !!