CFR Cluj a pus în vânzare biletele pentru meciul cu Lazio. Cât costă cel mai ieftin tichet. Dacă jucau în Champions League puneau 100 de euro cel mai ieftin bilet?

Updated on septembrie 17, 2019 CFR Cluj îi cheamă pe suporteri la meciul cu Lazio, de joi. Ieri, clubul a pus în vânzare biletele pentru meci.

De marţi, tichetele vor putea fi cumpărate şi de la Stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”, după următorul program, anunță Pro Sport:
Marţi, 17 septembrie – 11:00 – 18:00
Miercuri, 18 septembrie – 11:00 – 18:00
Joi, 19 septembrie – 11:00 – 19:55

CFR Cluj a pus în vânzare biletele pentru meciul cu Lazio. Cât costă cel mai ieftin tichet. Dacă jucau în Champions League puneau 100 de euro cel mai ieftin bilet? 1

CFR Cluj: CFR Cluj începe aventura grupelor Europa League pe teren propriu într-un meci de gală în compania italienilor de la Lazio. Italienii vin să confirme statutul de favoriți ai grupei după un început de sezon mai puțin reușit.

Echipa lui Dan Petrescu a spulberat cu 5-0 FC Voluntari în etapa trecută și pare mai pregătită ca niciodată să mai producă încă o surpriză. După ce a eliminat 3 echipe în drumul spre grupele UEFA Europa League, clujenii sunt hotărâți să câștige pentru că asta știu ei mai bine să facă.

Amintirile din meciurile cu echipele din capitala Italiei oferă speranțe printre suporterii trupei condusa de Dan Petrescu. Aerul european va adia la Cluj săptămâna asta oferind suporterilor prilejul de a-și îmbogăți colecția de meciuri de văzut în această viață.

Hai să trăiești atmosfera europeană a campionilor!

Preţurile biletelor pentru meciul CFR Cluj-Lazio:
Peluza 1 (Sector 25 – destinate galeriei lui CFR Cluj, sector 26, sector 27) – 85 de lei
Tribuna 1 – 150 de lei
Tribuna 2 – 150 de lei
VIP B – 450 de lei
VIP A – 600 de lei

error: Content is protected !!