Foto Cluj. Primarul Emil Boc i-a scos la curățenie pe cei care beneficiază de asistență socială. Pădurea de lângă “ La Terenuri” Manastur: Acțiune de curățenie in aceasta dimineață….”

Updated on august 12, 2019 Luni dimineață, Primarul Emil Boc i-a scos la curățenie pe cei care beneficiază de asistență socială.

Emil Boc: „Pădurea de lângă “ La Terenuri” Manastur: Acțiune de curățenie in aceasta dimineață.
Am dispus, in urma unei sesizări primite, sa facem o acțiune de curățenie in pădurea din zona “ La Terenuri” cu personalul disponibil in programul de asistenta sociala, coordonat de reprezentanți ai Politiei locale si ai serviciului de salubritate.

Foto Cluj. Primarul Emil Boc i-a scos la curățenie pe cei care beneficiază de asistență socială. Pădurea de lângă “ La Terenuri” Manastur: Acțiune de curățenie in aceasta dimineață....” 1 Foto Cluj. Primarul Emil Boc i-a scos la curățenie pe cei care beneficiază de asistență socială. Pădurea de lângă “ La Terenuri” Manastur: Acțiune de curățenie in aceasta dimineață....” 2 Foto Cluj. Primarul Emil Boc i-a scos la curățenie pe cei care beneficiază de asistență socială. Pădurea de lângă “ La Terenuri” Manastur: Acțiune de curățenie in aceasta dimineață....” 3 Foto Cluj. Primarul Emil Boc i-a scos la curățenie pe cei care beneficiază de asistență socială. Pădurea de lângă “ La Terenuri” Manastur: Acțiune de curățenie in aceasta dimineață....” 4 Foto Cluj. Primarul Emil Boc i-a scos la curățenie pe cei care beneficiază de asistență socială. Pădurea de lângă “ La Terenuri” Manastur: Acțiune de curățenie in aceasta dimineață....” 5 Foto Cluj. Primarul Emil Boc i-a scos la curățenie pe cei care beneficiază de asistență socială. Pădurea de lângă “ La Terenuri” Manastur: Acțiune de curățenie in aceasta dimineață....” 6 Foto Cluj. Primarul Emil Boc i-a scos la curățenie pe cei care beneficiază de asistență socială. Pădurea de lângă “ La Terenuri” Manastur: Acțiune de curățenie in aceasta dimineață....” 7

Sa păstram Clujul curat, indiferent unde ne aflam”.

error: Content is protected !!