Radu Ghelmez: „Sunt tare bucuros ca m-am transferat la USR Cluj  …Si când i-am întrebat pe colegii de aici daca am fost norocos, mi-au răspuns imediat ca nu, așa e tot timpul. Fiți atenți”:

Updated on iulie 5, 2019 USR Cluj se pregătește serios de alegerile locale. Fac ședințe, competiție internă pentru desemnarea candidatului la Primărie, iar duminică organizează evenimentul Proiect de țară, cu Daniel David și Mihai Goțiu.

Radu Ghelmez: „Sunt tare bucuros ca m-am transferat la USR Cluj pentru ca am avut ocazia in doar o săptămână sa particip la incredibil de multe chestii. Si când i-am întrebat pe colegii de aici daca am fost norocos, mi-au răspuns imediat ca nu, așa e tot timpul.

Fiți atenți:
– sâmbăta trecuta, conferință județeană si alegerea unui nou birou județean
– duminica, adunare generala la filiala Gherla si alegerea unui nou birou local
– luni am ieșit la cina cu nevasta
– marți am fost la prima ședință a noului birou local Cluj

– miercuri am fost la prima ședință a noului birou județean Cluj
– ieri am intervievat împreună cu colegii un candidat care vrea sa ni se alăture si apoi am participat la ședința introductiva pentru mai mulți oameni mișto care se gândesc sa vina si ei lângă noi

– mâine merg si eu cu echipa noastră in Gheorgheni la Hotel Royal de la 11 dimineața sa discutam cu oamenii despre problemele lor si cum putem sa ii ajutam
– duminica merg la dezbaterea publica despre educație organizata de Mihai Gotiu împreună cu Daniel David

o fi vara la voi, la mine e un buzz din asta de activitate foarte mișto si din care învăț mult despre ce e de făcut si, mai ales, ce s-a făcut pana acum.
Sper sa cunosc cat mai mulți gheorgheni din Gheorgheni mâine la întâlnire si abia aștept…”

Proiect de țară, cu Daniel David și Mihai Goțiu:
„Senatorul USR Mihai Goțiu și Filiala Cluj a USR vă invită (duminică, 7 iulie, de la ora 18.00) la o dezbatere cu profesorul universitar doctor Daniel David, legată de politicile publice din domeniul educației și modul în care acestea pot schimba România.

Radu Ghelmez: „Sunt tare bucuros ca m-am transferat la USR Cluj  ...Si când i-am întrebat pe colegii de aici daca am fost norocos, mi-au răspuns imediat ca nu, așa e tot timpul. Fiți atenți”: 1

Evenimentul face parte din cadrul consultărilor publice inițiate de USR, atât pe plan intern, cât și cu experți independenți neafiliați politic, pentru realizarea programului de guvernare și a unei viziuni de dezvoltare a României în domeniul Educației. Participanții la eveniment vor avea ocazia să-i adreseze întrebări domnului Daniel David, în limita timpului disponibil.

„Dacă nu înțelegem să punem în centrul oricăror „proiecte de țară” sau politici publice de arhitectură a țării actul educațional și de cercetare, ca motor generator, atunci nu ne utilizăm potențialul intelectual bun de inteligență și creativitate și suntem astfel condamnați la înapoiere, sărăcie și marginalizare într-o lume tot mai globalizată” – Daniel David, ianuarie 2017, pe blogul personal.

„Atunci când vrei să sabotezi o țară, atunci când vrei să o menții la un nivel de subdezvoltare, iar pe cetățenii acesteia captivi într-un sistem tribal și clientelar, îi ataci educația” – Mihai Goțiu, mai 2018, în Senatul României.

Daniel David este doctor în psihologie și profesor universitar la Universitatea Babeș-Bolyai (UBB) din Cluj-Napoca, prorector al UBB, a fost consilier al miniștrilor Educației și membru în comisii prezidențiale pentru elaborarea de politici publice în domeniul educației.

Mihai Goțiu este senator USR de Cluj, membru în Comisia pentru Învățământ, cercetare, tineret și sport din Senatul României”.

error: Content is protected !!