Video Cluj. Emanuel Ungureanu: „Nebunie de mașini lângă Institutul Oncologic din Cluj-Napoca! Apel public către doamna prim-ministru, Viorica Dăncilă și către Ministrul Sănătății, Sorina Pintea Vă rog să aprobați urgent …”

Updated on iunie 24, 2019 Parcarea la Oncologie este blocată mai mereu. Pentru construcția unui parking este nevoie de o aprobare tocmai de la București. Pentru o parcare. Bineînțeles că Viorica și Sorina nu au timp de așa ceva. Ce bună era o regionalizare iar deciziile acestea mărunte să fie luate la Cluj.

Emanuel Ungureanu – Deputat USR: „Nebunie de mașini lângă Institutul Oncologic din Cluj-Napoca! Apel public către doamna prim-ministru, Viorica Dăncilă și către Ministrul Sănătății, Sorina Pintea

Video Cluj. Emanuel Ungureanu: „Nebunie de mașini lângă Institutul Oncologic din Cluj-Napoca! Apel public către doamna prim-ministru, Viorica Dăncilă și către Ministrul Sănătății, Sorina Pintea Vă rog să aprobați urgent ...” 1

Vă rog să aprobați urgent documentația pentru transferul în proprietatea primăriei Cluj-Napoca a terenului necesar realizării unui parking în interiorul curții Institutului Oncologic.

Pacienții cu cancer și aparținătorii acestora se chinuie cumplit să găsească un loc de parcare în zonă și sunt hărțuiți de polițiștii locali.

Primăria vrea să construiască, cineva de la guvern blochează transferul de proprietate.

Cine blochează transferul doamna Dăncilă și de ce?”

error: Content is protected !!