Nora, București. „Sport Festival, Cluj. Boc a reușit sa transforme acest oraș într-un loc al celor mai mari si faine evenimente! P.S1: nu am văzut nici un om spărgând semințe in parc si nici mici nu au fost PS2: este impresionant sa vezi cat de …”

Updated on iunie 16, 2019 În acetse zile mii de clujeni și turiști s-au bucurat la evenimentele organizate cu ocaiza Sport Festival. Vedetă a fost Simona Halep.

Simona Halep, Daniela Hantuchova, Marius Copil și Fabio Fognini au făcut spectacol în cele trei meciuri demonstrative care au fost programate în Sala Polivalentă de la Cluj. La finalul evenimentului, Daniela Hantuchova a vorbit la superlativ despre Simona Halep, anunță Digisport.

Nora, București. „Sport Festival, Cluj. Boc a reușit sa transforme acest oraș într-un loc al celor mai mari si faine evenimente! P.S1: nu am văzut nici un om spărgând semințe in parc si nici mici nu au fost PS2: este impresionant sa vezi cat de ...” 1

“Acum, Simona este cea mai dură adversară de înfruntat în circuitul WTA. De departe. Cu siguranţă aş pune-o în top cinci între cele mai dificile adversare pe care le-am înfruntat.

Era greu să joci cu Justine Henin şi Kim Clijsters, iar la egalitate cu ele este Simona. Evident, mai era şi Serena – care reprezenta cea mai mare provocare. Înainte am avut un grup fantastic de campioane, iar Simona este cu siguranţă în rândurile sale, alături şi de Hingis, şi de Mauresmo. Iar în ziua de astăzi are un nivel de bază atât de sus, mult mai sus decât al altor fete”, a spus Daniela Hantuchova pentru Prosport.

Nora Maroiu: „Sport Festival, Cluj. Am rămas cu o amintire plăcuta, Boc a reușit sa transforme acest oraș într-un loc al celor mai mari si faine evenimente! Omul sfințește locul, parca așa era.

Nora, București. „Sport Festival, Cluj. Boc a reușit sa transforme acest oraș într-un loc al celor mai mari si faine evenimente! P.S1: nu am văzut nici un om spărgând semințe in parc si nici mici nu au fost PS2: este impresionant sa vezi cat de ...” 2 Nora, București. „Sport Festival, Cluj. Boc a reușit sa transforme acest oraș într-un loc al celor mai mari si faine evenimente! P.S1: nu am văzut nici un om spărgând semințe in parc si nici mici nu au fost PS2: este impresionant sa vezi cat de ...” 3 Nora, București. „Sport Festival, Cluj. Boc a reușit sa transforme acest oraș într-un loc al celor mai mari si faine evenimente! P.S1: nu am văzut nici un om spărgând semințe in parc si nici mici nu au fost PS2: este impresionant sa vezi cat de ...” 4

P.S1: nu am văzut nici un om spărgând semințe in parc si nici mici nu au fost😅
PS2: este impresionant sa vezi cat de iubita este fata asta. ( Simona Halep)

error: Content is protected !!