Cluj. Fără căsuțe în Parcul Central. Ioana: „Cred că cineva îmi citește gândurile…Felicitări Primaria Cluj-Napoca! Sper să continuați și în alte parcuri”

Updated on mai 16, 2019 Primăria se pare că ascultă dorințele clujenilor. De exemplu, scoate căsuțele din Parcul Central și asfaltează parcarea de la Sala Sporturilor.

Căsuțele din Parcul Central al Clujului, destinate activităților de alimentație publică, au fost ridicate și nu vor mai fi reamplasate pe aleea din vecinătatea stadionului.

Viceprimarul Dan Tarcea, citat de Radio Cluj: „În acest moment contractele cu comercianții sunt suspendate iar căsuțele respective vor fi reamplasate, într-o altă zonă, tot în proximitatea Parcului Central, o zonă care va fi stabilită împreună cu experții pe care îi avem la nivelul municipiului Cluj-Napoca și cu Comisia de Estetică Urbană. Suntem în procedură și cred că, în câteva luni, vom putea spune exact locul unde vor fi reamplasate aceste căsuțe. Până după perioada UNTOLD cu siguranță NU vor fi reamplasate.

Cluj. Fără căsuțe în Parcul Central. Ioana: „Cred că cineva îmi citește gândurile...Felicitări Primaria Cluj-Napoca! Sper să continuați și în alte parcuri” 1

Odată cu stabilirea locației, vom alege și modelul, pentru că vor fi niște căsuțe tip, pentru ca toate căsuțele să arate la fel. Vor fi organizate licitații publice, iar cei care sunt interesați vor putea participa la licitații”.

Ioana Popa: „Cred că cineva îmi citește gândurile. Știu că pe mulți o să vă supere, dar mă bucur foarte mult de această acțiune. Alimente de acest gen nu au ce căuta în locuri special amenajate pentru copii. Legea spune clar ce alimente pot fi comercializate în perimetrul școlilor, de ce nu am aplica aceeași procedură pentru spații de joacă?

Felicitări Primaria Cluj-Napoca! Sper să continuați și în alte parcuri”.

Tudor Sofron: „nu stiu daca asfaltarea s-a intamplat in urma sesizarii mele sau era programata…dar pana la urma este irelevant: scapam de craterele de la sala sporturilor ;).
Cluj. Fără căsuțe în Parcul Central. Ioana: „Cred că cineva îmi citește gândurile...Felicitări Primaria Cluj-Napoca! Sper să continuați și în alte parcuri” 2

si daca s-au intamplat in urma sesizarii felicitari primariei Municipiul Cluj-Napoca pentru rapiditate ;)”

error: Content is protected !!