Cluj. Eckstein-Kovács Péter: „Vin din Piața Unirii. Mai înainte, Piata Libertății sau Főtér, Piața Centrala cum zic ungurii. Primul miting electoral USR/PLUS cu Barna, Ciolos si echipa. Lume multa si buna in piață. Inclusiv multi maghiari, care sunt cam 50.000 de suflete in oraș. Nici un cuvânt către -ei, despre -ei. Poate data viitoare….”

Updated on mai 6, 2019 Fostul senator UDMR Eckstein-Kovács Péter este dezamăgit de faptul că Alianța USR PLUS se comportă ca PNL și PSD, îi ignoră pe maghiari. Duminică, la Cluj, Alianța USR a făcut un miting dar nu a avut niciun mesaj pentru comunitatea maghară.

Eckstein-Kovács Péter: „Vin din Piața Unirii. Mai înainte, Piata Libertății sau Főtér, Piața Centrala cum zic ungurii. Primul miting electoral USR/PLUS cu Barna, Ciolos si echipa. Lume multa si buna in piață. Inclusiv multi maghiari, care sunt cam 50.000 de suflete in oraș.

Cluj. Eckstein-Kovács Péter: „Vin din Piața Unirii. Mai înainte, Piata Libertății sau Főtér, Piața Centrala cum zic ungurii. Primul miting electoral USR/PLUS cu Barna, Ciolos si echipa. Lume multa si buna in piață. Inclusiv multi maghiari, care sunt cam 50.000 de suflete in oraș. Nici un cuvânt către -ei, despre -ei. Poate data viitoare....” 1

Nici un cuvânt către -ei, despre -ei. Poate data viitoare.
Főtér. USR/PLUS választási gyűlés. Sok magyar a hallgatóságban. Beszél Barna,beszél Ciolos,mindketten erdélyiek. Egy szó se magyaroknak,magyarokról . Kolozsváron a Főtéren. Tán legközelebb”.

István Tárkányi: „Se duce Cioloș…
… la Târgu Mureș, în urmă cu vreo 2 luni, să le zică ungurilor că prosperitatea se va revărsa și asupra lor, dacă PLUSR va ajunge la putere. Nicio vorbă despre măsurile luate pentru a ajuta cea mai numeroasă minoritate istorică din partea asta a Europei.

… la Cluj, unde se afișează alături de Barna și toată crema partidului, țin discursuri, promisiuni, toate cele, dar niciun cuvânt despre sau spre cei 50.000 de unguri din oraș, chiar dacă în mulțime erau nu puțini maghiari.

Iar eu va trebui să le explic, din nou, prietenilor mei români de ce votează ungurii cu UDMR”.

error: Content is protected !!