Sorin. „Emil Boc a mutat Clujul in ‘Letiția”, altfel, nu-mi explic cum de acolo se poate”. Jean: „Un primar care face minuni. Extrema opusa, din punctul meu de vedere, cu părere de rău spun, este primarul din …”

Updated on aprilie 5, 2019 Vestea că în Cluj au fost puse în circulație 11 autobuze electrice a impresionat România. 41 de autobuze electrice cumpărate cu bani europeni vor circula pe străzile Clujului.

Sorin Chebac: „Emil Boc a mutat Clujul in ‘Letiția”, altfel, nu-mi explic cum de acolo se poate”

Sorin. „Emil Boc a mutat Clujul in 'Letiția", altfel, nu-mi explic cum de acolo se poate”. Jean: „Un primar care face minuni. Extrema opusa, din punctul meu de vedere, cu părere de rău spun, este primarul din ...” 1

Razvan Vasiliu: „În timp ce Gabriela Firea face pomeni electorale din banii nostri pentru o catedrala inutila, megalomanica si fara nicio legatura cu smerenia crestnismului, alte orase se dezvolta”.

Jean Geblesteanu: „Un primar care face minuni. Extrema opusa, din punctul meu de vedere, cu părere de rău spun, este primarul Genoiu din Craiova. Halucinant este faptul ca acest oraș frumos, Craiova, în urma cu 30 de ani era infinit mai dezvoltat decât Clujul”.

Sorin. „Emil Boc a mutat Clujul in 'Letiția", altfel, nu-mi explic cum de acolo se poate”. Jean: „Un primar care face minuni. Extrema opusa, din punctul meu de vedere, cu părere de rău spun, este primarul din ...” 2

Sorin Dănuț Dodan: „În Capitala României București se află și Cartierul Drumul Taberei, un cartier în care locuiesc din 1972 / 47 de ani și arată ca pe vremea războiului deoarece marele CTITOR al României Moderne de după ’89 mult Iubitul și Inestimatul PSD nu este capabil să finalizeze lucrările începute prin 2012 la Magistrala a 5 a Metroului Bucureștean.
Poate te inspiri din evoluatia Clujul,
Măi Dragă PSD-ule !”

Emil Boc: Cele 22 autobuze electrice aflate în circulație contribuie semnificativ la îmbunătățirea calității sistemului de transport public din Cluj-Napoca. Prin achiziționarea acestor mijloace de transport public performante și prin programele de prioritizare a transportului în comun – precum benzile dedicate pentru transport în comun și biciclete – urmărim să oferim clujenilor o alternativă modernă, eficientă și calitativă la transportul convențional, cu mașina personală.

Gheorghe Gheorghiu: „Primari din tara noastra R. Moldova priviti ce face omul acesta si ce a mai facut pina acum, si dupa aceea sa aveti tupeul sa mai ziceti “ca o sa facem”, “o sa indeplinim agenda” etc..doar votati Partidul. (…)

Stelian Stoian: „Ce nu vrea sa faca coalitia penala PSD-ALDE pentru Romania face Emil Boc pentru Cluj, sincere felicitari unui om devotat cetatenilor in slujba carora a jurat sa munceasca si o face cu demnitate, curaj si pricepere. Noi natangii alegem hotii si prostii”.

error: Content is protected !!