Kaufland Cluj: „Deschidem al patrulea magazin”. Ce salarii oferă compania

Updated on aprilie 20, 2019 Lanțul german de hipermarketuri Kaufland deschide al patrulea magazin din Cluj Napoca. Acesta se află în zona lacurilor Gheorgheni.

“Deschidem al patrulea magazin Kaufland în Cluj, cartier Între Lacuri”, a anunțat conducerea Kaufland România.

Kaufland Cluj: „Deschidem al patrulea magazin”. Ce salarii oferă compania 1

Este al doilea magazin pe care Kaufland îl deschide în zona lacurilor din Gheorgheni, primul fiind inaugurat pe str. A. Vaida Voevod, lângă supermarketul Lidl și la mică distanță de hipermarketul Auchan, din Iulius Mall, informează Ziua de Cluj. 

Viitorul Kaufland (cu adresa pe A. Vlaicu nr. 182) va fi lângă magazinul de bricolaj Leroy Merlin și peste drum de supermarketul Lidl.

Primele recrutări în masă s-au făcut la Târgul de Cariere (TdC) de la BTarena, desfășurat la finele lunii trecute, postul de lucrător comercial fiind cel mai frecvent. Compania solicită doar studii medii pentru acești candidați, cărora le oferă, în afară de salariu, tichete de masă, asigurări voluntare de sănătate.

Ca replică la majorările de salarii pe care le-a anunțat prima oară Lidl în acest an, Kaufland a urcat la 3.300 de lei veniturile brute ale angajaților din România și le dă acum 1.000 de lei în plus dacă recomandă pe cineva care va fi recrutat.

Noul venit minim pornește de la 3.300 de lei brut, incluzând tichetele de masă și sporurile salariale, și a intrat în vigoare din martie. Salariul unui lucrător comercial a ajuns la aproape 2.000 de lei net, fiind mărit cu 18%, respectiv cu 54% peste salariul minim la nivel naţional. noul contract colectiv de muncă.

error: Content is protected !!