Foto Cluj. Emil Boc și angajații Primăriei au alergat la Maratonul Internațional Cluj. „Ma bucur sa vad atat de multi clujeni, si nu numai clujeni, participand la Maraton si la activitatile sportive conexe.Miscarea reprezinta…”

Updated on aprilie 14, 2019 Primarul Emil Boc a participat astăzi la Crosul de 5 km din cadrul Maratonului Internațional de la Cluj Napoca. Edilul, alături de mai mulți colegi din primărie, a alergat la cursa de dinaintea maratonului.

„Peste 2.000 de participanti la Crosul de 5 km din Cadrul Maratonului International de la Cluj-Napoca!

Impreuna cu colegii mei din Primaria Cluj-Napoca am alergat cei 5 km din cadrul Crosului ce s-a desfasurat in aceasta dimineata de la ora 8:15, inainte de startul Maratonului International.

Foto Cluj. Emil Boc și angajații Primăriei au alergat la Maratonul Internațional Cluj. „Ma bucur sa vad atat de multi clujeni, si nu numai clujeni, participand la Maraton si la activitatile sportive conexe.Miscarea reprezinta...” 1 Foto Cluj. Emil Boc și angajații Primăriei au alergat la Maratonul Internațional Cluj. „Ma bucur sa vad atat de multi clujeni, si nu numai clujeni, participand la Maraton si la activitatile sportive conexe.Miscarea reprezinta...” 2

Ma bucur sa vad atat de multi clujeni, si nu numai clujeni, participand la Maraton si la activitatile sportive conexe.
Miscarea reprezinta, de departe, cea mai simpla si mai eficienta investitie in sanatatea noastra!!

Felicitari tuturor participantilor la Cros si Maraton!!”, a scris Emil Boc pe Facebook. 

A noua ediție a Maratonului Interanțional Cluj s-a desfășurat astăzi, pe străzile orașului. La competiția din acest an au participat 7.500 de oameni din 37 de țări.

Foto Cluj. Emil Boc și angajații Primăriei au alergat la Maratonul Internațional Cluj. „Ma bucur sa vad atat de multi clujeni, si nu numai clujeni, participand la Maraton si la activitatile sportive conexe.Miscarea reprezinta...” 3 Foto Cluj. Emil Boc și angajații Primăriei au alergat la Maratonul Internațional Cluj. „Ma bucur sa vad atat de multi clujeni, si nu numai clujeni, participand la Maraton si la activitatile sportive conexe.Miscarea reprezinta...” 4 Foto Cluj. Emil Boc și angajații Primăriei au alergat la Maratonul Internațional Cluj. „Ma bucur sa vad atat de multi clujeni, si nu numai clujeni, participand la Maraton si la activitatile sportive conexe.Miscarea reprezinta...” 5

În cadrul competiției au avut loc șase probe, prima fiind cursa de copii, urmată de întrecerile de 5 km, 10 km, Semi maraton, Maraton și Maraton ștafetă.

 

error: Content is protected !!