(Last Updated On: February 12, 2019)

Federația Română de Tenis face demersuri ca partida cu Franța să se dispute în România, cel mai probabil la Cluj.

Preşedintele FRT, George Cosac, s-a adresat Federaţiei Internaţionale de Tenis într-o încercare de a aduce meciurile din Franţa în România: “Am ştiu de la început că echipa noastră va juca toate meciurile în deplasare.

M-am uitat pe lista cu potenţialii adversari şi cu toţi am fi jucat pe terenul adversarilor. Noi am trimis de ieri un fax, când ne întorceam de la Ostrava, în care ne-am declarat disponibilitatea să organizăm semifinala.

La Cluj? Federația de Tenis încearcă să aducă meciul Franța-România în țară. George Cosac. "Am ştiu de la început că ...” 1

Ideea este că în acel weekend este Paştele catolic şi ei ştiu faptul că sunt vacanţe, oamenii pleacă… Aşa că ar exista o mică şansă pe care noi încercăm să o speculăm”, a declarat preşedintele FRT, la DigiSport preluat de Pro sport. 

“Ştiu la ce să ne aşteptăm acolo (n.r. – în Franţa). Am avut posibilitatea să vedem şi ştim ce se întâmplă la meciurile din Franţa. De foarte multe ori, arbitrul de scaun trebuie să intervină pentru ca meciul să se poată disputa în condiţii de fair play.

Dacă francezii vor alege să joace pe zgură, atunci probabil că se va alege o arenă din Sud, iar dacă vor alege să se joace în sală, probabil că vom merge la Paris”, a completat Cosac.