(Last Updated On: January 6, 2019)

Emil Boc a anunțat vineri că Primăria investește peste 200 de milioane de euro din fonduri europene, bani care sunt folosiți la achiziționarea de troleibuze și tramvaie noi sau decontarea lucrărilor pentru pietonalizarea unui segment din Piața Unirii.

Vestea nu i-a picat prea bine Olguței Vasilescu. Fostul primar spune că, Craiova este pe locul 1 în România la atragerea fondurilor europene.

Lia Olguta Vasilescu: „In ciclul financiar trecut, Craiova a fost pe locul 1, între polii de creștere din România, la absorbția de fonduri europene, deci peste Cluj Napoca, Timișoara, Iași etc. Așa ca mai ușor cu propaganda pe scări…”  Olguța Vasilescu a postat și câteva fotografii cu Craiova.
Supărată pe Cluj?! Lia Olguta Vasilescu: „In ciclul financiar trecut, Craiova a fost pe locul 1, între polii de creștere din România, la absorbția de fonduri europene, deci peste Cluj Napoca, Timișoara, Iași etc. Așa ca mai ușor cu propaganda pe scări...” 1 Supărată pe Cluj?! Lia Olguta Vasilescu: „In ciclul financiar trecut, Craiova a fost pe locul 1, între polii de creștere din România, la absorbția de fonduri europene, deci peste Cluj Napoca, Timișoara, Iași etc. Așa ca mai ușor cu propaganda pe scări...” 2 Supărată pe Cluj?! Lia Olguta Vasilescu: „In ciclul financiar trecut, Craiova a fost pe locul 1, între polii de creștere din România, la absorbția de fonduri europene, deci peste Cluj Napoca, Timișoara, Iași etc. Așa ca mai ușor cu propaganda pe scări...” 3

Loida Ciochindel-Cumpanasu : „ Când a văzut ultima dată infrastructura Craiovei și când pe a Aradului, Timișoarei sau Clujului ?
Din viata reala, unde a văzut ea rata de angajare si nivelul de trai din Craiova si apoi pe cel din Vest ?

Diferența dintre Craiova și Vest e așa de mare încât doar prostia si răutatea o pot nega.
Da, Craiova este mult mai îngrijită decât acum 10 ani. Dar de aici la a susține că e orașul cu cea mai mare creștere, este un drum lung …..”

Primăria Cluj Napoca investește peste 200 de milioane de euro din fonduri europene, bani care sunt folosiți la achiziționarea de troleibuze și tramvaie noi sau decontarea lucrărilor pentru pietonalizarea unui segment din Piața Unirii.

“La ora actuală avem 14 proiecte cu contracte de finanțare europeană semnate în valoare de 109 milioane de euro. Acestea au trecut de toate etapele, sunt în implementare, dacă ne gândim la autobuze electrice, la tramvaie, la troleibuze, la Piața Unirii”, a declarat Emil Boc, citat de Ziua de Cluj.

“Avem 25 de proiecte în valoare de 110 milioane de euro care se află în faza de evaluare. Deci, sunt 219 milioane de euro din proiecte semnate sau depuse.

Mai avem 2 proiecte in valoare de 10 milioane de euro care urmează să fie depuse; mă refer aici la strada Kogălniceanu, ca unul dintre proiectele care urmează să fie pregătit în perioada urmatoare și să fie depus”, a mai spus edilul Clujului.