Foto Cluj. Emanuel Ungureanu: „Țară, țară, vrem ostași! Facem un mare bine și în luna ianuarie? Andrada și Andrei sunt doi tineri cu insuficiență renală cronică, dependenți de un aparat de hemodializă….Acum, au un apartament, gol, complet neutilat și au nevoie de …”

Updated on ianuarie 18, 2019 Deputatul Emanuel Ungureanu (USR) cere ajutorul clujenilor pentru doi tineri cu insuficiență renală cronică, dependenți de un aparat de hemodializă.

Emanuel Ungureanu: „Țară, țară, vrem ostași!
Facem un mare bine și în luna ianuarie?

Andrada și Andrei sunt doi tineri cu insuficiență renală cronică, dependenți de un aparat de hemodializă.
Ei fac parte din marea familie de 108 copii și tineri dependenți de dializă din Asociația pentru Solidaritate și Empatie “Delia Grădinaru”.
Foto Cluj. Emanuel Ungureanu: „Țară, țară, vrem ostași! Facem un mare bine și în luna ianuarie? Andrada și Andrei sunt doi tineri cu insuficiență renală cronică, dependenți de un aparat de hemodializă....Acum, au un apartament, gol, complet neutilat și au nevoie de ...” 1

Foto Cluj. Emanuel Ungureanu: „Țară, țară, vrem ostași! Facem un mare bine și în luna ianuarie? Andrada și Andrei sunt doi tineri cu insuficiență renală cronică, dependenți de un aparat de hemodializă....Acum, au un apartament, gol, complet neutilat și au nevoie de ...” 2

Povestea lor este cumplit de tristă dar și foarte frumoasă.
Cei doi tineri s-au căsătorit anul trecut și ați putut vedea în tabăra din finalul acestui an emoția și bucuria cu care au fost primiți în costum de miri printre colegii lor de suferință.

Andrada este din Deva, Andrei este din Suceava, au venit la Cluj pentru că aici, în ciuda lipsurilor generale, sunt mai bine îngrijiți decât în locul de unde provin.

Inițial au stat în chirie în Cluj, chiriile sunt scumpe însă și proprietarul apartamentului le-a interzis să aibă grijă de o pisică foarte atașată de Andrada.
Foto Cluj. Emanuel Ungureanu: „Țară, țară, vrem ostași! Facem un mare bine și în luna ianuarie? Andrada și Andrei sunt doi tineri cu insuficiență renală cronică, dependenți de un aparat de hemodializă....Acum, au un apartament, gol, complet neutilat și au nevoie de ...” 3

Foto Cluj. Emanuel Ungureanu: „Țară, țară, vrem ostași! Facem un mare bine și în luna ianuarie? Andrada și Andrei sunt doi tineri cu insuficiență renală cronică, dependenți de un aparat de hemodializă....Acum, au un apartament, gol, complet neutilat și au nevoie de ...” 4

Mai mult de nevoie, părinții lor au făcut un efort uriaș și le-a cumpărat un apartament în Florești , pe credit, cu rate foarte mari pentru bugetul lor.

Acum, au un apartament, gol, complet neutilat și au nevoie de doi muncitori harnici și de oameni dispuși să doneze orice sumă de bani pentru ca până la începutul lunii februarie să putem utila o cameră și baia.

Contractul de chirie le expiră la sfârșitul lunii.

Pentu cei care vor să doneze bani pentru a cumpăra cele necesare pentru utilarea apartamentului cu minimum necesar le pun la dispozitie contul Asociației pentru Solidaritate și Empatie Delia Grădinaru, RO45BTRL01301205F94787XX, la Banca Transilvania(specificați pentru Andrada si Andrei).
Foto Cluj. Emanuel Ungureanu: „Țară, țară, vrem ostași! Facem un mare bine și în luna ianuarie? Andrada și Andrei sunt doi tineri cu insuficiență renală cronică, dependenți de un aparat de hemodializă....Acum, au un apartament, gol, complet neutilat și au nevoie de ...” 5

Foto Cluj. Emanuel Ungureanu: „Țară, țară, vrem ostași! Facem un mare bine și în luna ianuarie? Andrada și Andrei sunt doi tineri cu insuficiență renală cronică, dependenți de un aparat de hemodializă....Acum, au un apartament, gol, complet neutilat și au nevoie de ...” 6

Pentru detalii, pot fi contactat pe numărul de telefon 0744502877.

Vă mulțumesc din inimă!”

error: Content is protected !!