Cluj. Primarul Emil Boc și-a făcut mail special pe yahoo.com în care poți să-i scrii ce te nemulțumește în oraș. „Am umblat mult prin oraș și m-am lovit de această sintagmă”:

Updated on ianuarie 15, 2019 Primarul Emil Boc dorește să afle direct de la cetățeni nemulțumirile așa că și-a făcut un email special. Promite să le citească și să prezinte un raport lunar.

“Am umblat mult prin oraș și m-am lovit de această sintagmă: “lucruri care enervează”. Am decis să fac o adresă de e-mail – lucruricaremaenerveaza@yahoo.com – unde clujenii pot scrie tot ce îi enervează, chestii mai mărunte.

Cluj. Primarul Emil Boc și-a făcut mail special pe yahoo.com în care poți să-i scrii ce te nemulțumește în oraș. „Am umblat mult prin oraș și m-am lovit de această sintagmă”: 1

Sesizările de pe aplicaţia My Cluj merg direct către funcţionarii publici, pe această adresă de e-mail, mesajele ajung direct la primar. Primit să prezint lunar un raport cu ce sesizări am primit şi ce am rezolvat. Vreau să nu ne enervăm pe nimic când mergem prin oraş”, a declarat Emil Boc, în cadrul matinalului Realitatea FM Cluj, informează Ziua de Cluj.

Ai o sesizare pentru Primăria Cluj? O poţi trimite direct prin aplicaţie

Amintim că Primăria Cluj-Napoca pune la dispoziția cetăţenilor o aplicație prin intermediul căreia pot transmite sesizările direct către municipalitate.

Aplicația My Cluj este gratuită și poate fi descărcată de pe dispozitivele de tip smartphone care folosesc sistemele de operare Android sau iOS. De asemenea, e disponibilă și în varianta pentru desktop și poate fi accesată pe mycluj.e-primariaclujnapoca.ro sau de pe website-ul Primăriei www.primariaclujnapoca.ro. Peste 5.000 de oameni au folosit până acum platforma online.

error: Content is protected !!