Lobonţ, prima victorie cu U Cluj: „Atmosfera a fost extraordinară. O echipă care are suporteri minunaţi. Au …”

Updated on decembrie 8, 2018 Bogdan Lobonț a debutat ca antrenor pe banca celor de la Universitatea Cluj în meciul de aseară cu Chindia, chiar dacă, inițial, anunțase că va prelua echipa de la 1 ianuarie.

Debutul a fost unul perfect, Universitatea impunându-se cu 3-1 și urcând, cel puțin pentru o zi, pe primul loc în Liga 2.

Lobonţ, prima victorie cu U Cluj: „Atmosfera a fost extraordinară. O echipă care are suporteri minunaţi. Au ...” 1

”E alegerea mea. Aşa mi-a venit mie. Azi noapte am avut o revelaţie”, a spus Lobonţ, care a fost pentru prima dată antrenor principal: ”Mai mult am suferit la televizor, din momentul în care mi-am dat acordul să vin. E mai greu. Şi aici am suferit, dar am suferit cu toţii, disipăm între noi suferinţa. Ştim că sunt şi momente când trebuie să suferim”.

Fostul portar de la Ajax, Fiorentina sau AS Roma le-a transmis jucătorilor că nu au de ce să se bucure pentru primul loc provizoriu. ”Mai sunt meciuri. Vom vedea la final, când se ajunge la finish. Campioni de toamnă, campioni de iarnă nu e pentru noi.

Noi ştim ce trebuie să facem, luăm fiecare meci în parte. Avem aproape trei luni la dispoziţie să ne cunoaştem mai bine şi să progresăm. Băieţii au făcut un meci mare astăzi, au avut o atitudine extraordinară şi este doar meritul lor. Au fost aici zi de zi, sunt aceeaşi, au demonstrat că au valoare. Toţi au jucat bine, au făcut un joc extraordinar. Au potenţial, valoare, talent”, a declarat Lobonț, citat de liga2.prosport.ro.

Lobonţ a fost impresionat de atmosfera făcută de galeria clujenilor şi a dezvăluit stafful cu care va lucra la Universitatea. ”Atmosfera a fost extraordinară. O echipă care are suporteri minunaţi. Au suferit pentru echipa chiar şi când am fost conduşi. ”U” a demonstrat că joacă împreună, fotbalişti şi suporteri. În staff vor fi Adrian Iencsi, Mircea Cojocaru, Dan Dudiţă şi Călin Albuţ, cu portarii. Am o echipă de super-profesionişti şi ne completăm foarte bine. De aceea i-am ales, ca să ne completăm. Nu am nevoie de “yes-man”, a spus Lobonţ.

error: Content is protected !!