Cluj: Terapie prin Artă în spitalele clujene, ediție de Crăciun

Updated on decembrie 8, 2018 Spitalul Clinic de Recuperare, unitate sanitară aflată în subordinea Consiliului Județean Cluj, împreună cu alte două instituții medicale clujene, respectiv Spitalul Militar de Urgență „Dr. Constantin Papilian” și Institutul Regional de Gastroenterologie și Hepatologie „Dr. Octavian Fodor”, se alătură ediției dedicate Crăciunului a proiectului Terapie prin Artă.

„Este, fără îndoială, o acțiune mai mult decât potrivită, mai ales că se desfășoară în această perioadă a anului în care cu toții simțim spiritul sărbătorilor de iarnă. Felicit, cu acest prilej, inițiatorii proiectului, dar și echipele manageriale care și-au exprimat deschiderea pentru derularea unor activități care au menirea de a înveseli pacienții spitalizați și de a le duce în saloane o frântură din bucuria prilejuită de apropierea sărbătorii Nașterii Domnului”, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

Cluj: Terapie prin Artă în spitalele clujene, ediție de Crăciun 1

Conceput de către Asociația Create.Act.Enjoy, proiectul se derulează până în data de 12 decembrie și presupune ca, pe parcursul zilelor pline de activități dedicate atât pacienților, cât și cadrelor medicale, aceștia să simtă cu adevărat magia sărbătorilor de iarnă.

Astfel, la nivelul Spitalului Clinic de Recuperare vor avea loc momente artistice itinerante cu mimi muzicali, dar și acțiunea „Rudă pentru o Zi”, care constă în vizitarea pacienților fără aparținători și oferirea unor pachete cu diverse bunătăți. Nu în ultimul rând, la parterul unității medicale va avea loc un concert special de pian și voce cu repertoriu clasic și de sărbători.

error: Content is protected !!