Cluj: Încep lucrările la un parking cu 400 de locuri. Se pregăteşte şantierul pentru încă 3. Viceprimarul Dan Tarcea: „Estimez că anul acesta vom puteam da ordinul de începe a lucrărilor şi pentru aceste două parkinguri, astfel încât în…”

Updated on decembrie 4, 2018 Primăria Cluj Napoca a dat ordinul de începere a lucrărilor la parkingul de pe Primăverii 20 – strada Gârbău, din cartierul Mănăștur. Parkingul ar trebui să fie finalizat în primăvara anului 2020.

“Am dat ordinul de începere a lucărilor luni, estimăm că în primăvara anului 2020 acest parking va fi gata. Până acest moment, cu partea de proiectare nu au fost întârzieri. Acest lucru ne dă speranţa că vom reuşi să îl finalizăm în termenul propus”, a declarat viceprimarul Clujului, Dan Tarcea, citat de Ziua de Cluj. 

Cluj: Încep lucrările la un parking cu 400 de locuri. Se pregăteşte şantierul pentru încă 3. Viceprimarul Dan Tarcea: „Estimez că anul acesta vom puteam da ordinul de începe a lucrărilor şi pentru aceste două parkinguri, astfel încât în...” 1

Parkingul va fi construit pe o suprafață de 1.532 mp, având un regim de înălțime 2S+P+4E/5E/6E parțial şi o capacitate de 400 locuri.

Viceprimarul a anunțat că se pregătesc șantierele pentru încă 3 parkinguri.

“Mai sunt în fază destul de avansată parkingurile de pe Primăverii nr.8 şi Mogoşoaia nr.7. La fiecare dintre ele mai avem nevoie de un singur aviz, după care se poate emite autorizaţia de contruire şi să putem da ordinul de începe a lucrărilor.

Estimez că anul acesta vom puteam da ordinul de începe a lucrărilor şi pentru aceste două parkinguri, astfel încât în primăvara anului 2020 să poată să fie gata. Mai avem un parking în zona Hasdeu. Acolo suntem puţin mai în sapte. Estimez că la începtul lui 2019 vom putea da ordinul de începere a lucrărilor”, a subliniat Dan Tarcea.

 

error: Content is protected !!