Cluj. Alianța Vestului. Andreea Udrea: „Nu stiu cum sunteti voi, dar mie imi e o ciuda de mor ca ne-am procopsit și i-ati votat pe astia, in timp ce Cluj, Oradea, Timisoara, Arad, arata ca niste orase occidentale si sunt cu zeci de ani in fata Bucurestiului la capitolul dezvoltare”

Updated on decembrie 10, 2018 Cei de la PSD sunt supărați că Timișoara, Clujul, Oardea, Aaradul au înființat Alianța Vestului prin care doresc o comunicare directă cu Bruxelles-ul pentru atragerea de fonduri europene. Este de notorietate faptul că Clujul a terminat documentația pentru Spitalul Regional dar totul s-a blocat la București. Cu siguranță Clujul își lua fondurile europene de la Bruxelles și începea și construcția. Asta înseamnă Alianța Vestului.

Andreea Udrea: „Sper ca stiti ca fix in aceste momente in care Alianta Vestului – formata exclusiv din administratii locale conduse de PNL – se gandeste cum sa atraga fonduri europene si investitori, Firea, Pandele, Mutu(sectorul 6) si Florea(sectorul 5) reuniti in Patrulaterul Inapoiatilor, se gandesc cum sa mai puna 3 turnulete de aur la Catedrala Neamului, sa mai dea niste vouchere pentru vacante gratis la Costinesti pentru pensionari si sa mai puna niste luminite de Craciun cantatoare prin Bucuresti-Ilfov.

Cluj. Alianța Vestului. Andreea Udrea: „Nu stiu cum sunteti voi, dar mie imi e o ciuda de mor ca ne-am procopsit și i-ati votat pe astia, in timp ce Cluj, Oradea, Timisoara, Arad, arata ca niste orase occidentale si sunt cu zeci de ani in fata Bucurestiului la capitolul dezvoltare” 1

Nu stiu cum sunteti voi, dar mie imi e o ciuda de mor ca ne-am procopsit și i-ati votat pe astia, in timp ce Cluj, Oradea, Timisoara, Arad, arata ca niste orase occidentale si sunt cu zeci de ani in fata Bucurestiului la capitolul dezvoltare”.

Emil Boc: „Alianta Vestului: initiativa pentru sustinerea investitiilor, a locurilor de munca, a infrastructurii si pentru mai buna absorbtie a fondurilor europene.Am semnat ieri, impreuna cu Primarii oraselor Timisoara, Oradea si Arad initiativa denumita “Alianta Vestului”.

Acest proiect nu are nicio legatura cu vreun proiect de separatism teritorial si resping categoric orice asociere in aceasta directie, acest proiect nu este indreptat impotriva Guvernului, ci dimpotriva, impreuna cu Guvernul Romaniei, folosind inclusiv resursele din fonduri europene, urmarim sa avem orase puternice si dezvoltate pentru a avea o Romanie mai bogata si prospera pentru toti romanii.

Romania va fi mai bogata si romanii vor ramane in tara daca toate motoarele dezvoltarii tarii, in cazul de fata orasele, vor maximiza, impreuna cu Guvernul, sansele de investitii si locuri de munca pentru o mai buna calitate a vietii aici, la noi acasa.

Prin aceasta initiativa, primarii din cele patru orase se asociaza in vederea promovarii si sustinerii in comun, inclusiv cu fonduri europene, a unor importante proiecte de infrastructura (precum Autostrada Transilvania, dezvoltarea unei conexiuni de trenuri de mare viteza intre cele patru orase, spital regional, tren/ metrou metropolitan), pentru sustinerea mobilitatii fortei de munca (mentinerea romanilor in tara si aducerea acasa a celor care muncesc in strainatate), pentru sustinerea cu prioritare a economiei digitale, a inovarii, a industriilor creative, pentru sustinerea si implementarea mecanismului de Investiții Teritoriale Integrate (ITI), care să permită o abordare coerentă a proiectelor de investiții si pentru sustinerea altor obiective de interes major pentru comunitatile noastre”.

error: Content is protected !!