Video Cluj. Filmul „Moromeţii 2” un eșec la Cinema „Florin Piersic”. Ce spune regizorul Tudor Giurgiu. „Săli de genul acesta cum avem noi, că ne împăunăm că la Cluj e TIFF-ul, o prostie, un …”

Updated on noiembrie 17, 2018 Din păcate, vizionare de gală a a filmului „Moromeţii 2” la Cluj a fost un eșec. Proiectat la Cinema „Florin Piersic”, filmul s-a auzit foarte slab din cauza sonorizării sălii.

În răspunsul dat unui spectator, producătorul Tudor Giurgiu a susţinut că renovarea sălii de cinema s-a făcut în bătaie de joc pe vremea ex-primarului Sorin Apostu. „Adevărul” vă prezintă scandalurile din jurul celui mai important cinematograf din Transilvania, care i-au lăsat un gust amar marelui actor Florin Piersc.
Video Cluj. Filmul „Moromeţii 2” un eșec la Cinema „Florin Piersic”. Ce spune regizorul Tudor Giurgiu. „Săli de genul acesta cum avem noi, că ne împăunăm că la Cluj e TIFF-ul, o prostie, un ...” 1

„Săli de genul acesta cum avem noi, că ne împăunăm că la Cluj e TIFF-ul, o prostie, un rahat îmi permit să spun pe româneşte, săli de genul ăsta sunt bune în România la Reşiţa, la Iaşi, unde am fost ieri şi încă în vreo două alte locuri, în rest filmul se vede bine la malluri”, a explicat Tudor Giurgiu, citat de Clujulclujtural.ro, preluat de Adevarul.

Producătorul filmului l-a menţionat pe fostul primar al Clujului, care a fost condamnat pentru corupţie, Sorin Apostu: „Acum câţiva ani, când s-a trezit primarul Apostu cu un mare elan de a renova această sală, care într-adevăr era o ruină, nişte arhitecţi şi nişte «specialişti» au vopsit pereţii în alb, pentru că aşa li s-au părut lor că trebuie să arate un cinematograf, au decis să scoată de sus tot tavanul acela care era făcut de nişte arhitecţi şi erau nişte corpuri vechi, pentru cei care îşi mai amintesc de Republica pe vremuri.

Vezi aici video:

Oamenii aceia şi-au bătut joc de sala asta, au renovat-o, ani de zile am stat la TIFF cu o pânză gri pe deasupra ca să mai atenuăm, e un ecou îngrozitor“.

error: Content is protected !!