(Foto) România. Exemplu. Bogdan Tobă: „Kaufland a strans in timp record (4 zile) toate deseurile depozitate ilegal in natură de constructorul lor! Au fost incarcate de aici peste 100 de camioane de mare tonaj. Slava domnului ca era vorba despre o …”

Updated on noiembrie 5, 2018 Kaufland România a rezolvat rapid un scandal național. A strâns gunoiul depozitat ilegal de constructorul unuia dintre magazinele sale din țară.

Bogdan Tobă: „Kaufland a strans in timp record (4 zile) toate deseurile depozitate ilegal in natură de constructorul lor! Au fost incarcate de aici peste 100 de camioane de mare tonaj, ca sa va faceti o idee despre dimensiunea dezastrului ce era sa se intample daca nu eram eu vigilent, voi revoltati, cazul mediatizat si firma serioasa.

(Foto) România. Exemplu. Bogdan Tobă: „Kaufland a strans in timp record (4 zile) toate deseurile depozitate ilegal in natură de constructorul lor! Au fost incarcate de aici peste 100 de camioane de mare tonaj. Slava domnului ca era vorba despre o ...” 1 (Foto) România. Exemplu. Bogdan Tobă: „Kaufland a strans in timp record (4 zile) toate deseurile depozitate ilegal in natură de constructorul lor! Au fost incarcate de aici peste 100 de camioane de mare tonaj. Slava domnului ca era vorba despre o ...” 2 (Foto) România. Exemplu. Bogdan Tobă: „Kaufland a strans in timp record (4 zile) toate deseurile depozitate ilegal in natură de constructorul lor! Au fost incarcate de aici peste 100 de camioane de mare tonaj. Slava domnului ca era vorba despre o ...” 3

Slava domnului ca era vorba despre o multinationala si nu o autoritate romaneasca, ca ii durea in cot și acolo intepenea mizeria aia!

A iesit bine pana la urma, dar va dati seama câte am putea schimba in jur daca am face o echipa? Hai, inscrie-te, si vino alături de mine… usr.ro/inscriere !

 

În luna octombrie, Bogdan Tobă a scris: „La granita dintre Buftea și Crevedia se construieste un hipermarket Kaufland. Pentru asta a trebuit să fie demolată o construcție, iar deșeurile provenite au inceput a fi cărate cu camioane de mare tonaj pe malul lacului Buftea, in zona Zmeului, Crevedia. Vezi poza cu harta. Văzând dezastrul care se profila, și cunoscând zona fabuloasă in care am copilărit, un ecosistem superb, am sesizat in scris Primaria Crevedia și Garda de Mediu. Inclusiv telefonic, si le-am specificat ca e urgent!

(Foto) România. Exemplu. Bogdan Tobă: „Kaufland a strans in timp record (4 zile) toate deseurile depozitate ilegal in natură de constructorul lor! Au fost incarcate de aici peste 100 de camioane de mare tonaj. Slava domnului ca era vorba despre o ...” 4 (Foto) România. Exemplu. Bogdan Tobă: „Kaufland a strans in timp record (4 zile) toate deseurile depozitate ilegal in natură de constructorul lor! Au fost incarcate de aici peste 100 de camioane de mare tonaj. Slava domnului ca era vorba despre o ...” 5 (Foto) România. Exemplu. Bogdan Tobă: „Kaufland a strans in timp record (4 zile) toate deseurile depozitate ilegal in natură de constructorul lor! Au fost incarcate de aici peste 100 de camioane de mare tonaj. Slava domnului ca era vorba despre o ...” 6 (Foto) România. Exemplu. Bogdan Tobă: „Kaufland a strans in timp record (4 zile) toate deseurile depozitate ilegal in natură de constructorul lor! Au fost incarcate de aici peste 100 de camioane de mare tonaj. Slava domnului ca era vorba despre o ...” 7

Din păcate am primit abia după 10 zile răspuns de la primarul Florin Petre, prin care mi se confirma că nu există autorizație pentru astfel de lucrări, că s-a aplicat amendă și s-a dispus sistarea lucrărilor. Dar in acest timp camioanele au cărat betoanele sparte și fiare in lacul, acum scăzut. Azi, după fix 14 zile de când au inceput mizeria asta, camioanele nu mai cară moloz acolo.

Sunt absolut convins ca asta s-a intamplat cu complicitatea primariei, pentru ca atunci cand au inceput sa care, primaria Crevedia (miracol!) a defrisat arbustii si boschetii care cresteau pe marginea acestui drum, din fata Bilden. Pentru ca nu incapeau doua camioane, unul pe langa altul si blocau DN1A așteptând unul după altul! Sunt aici toata ziua… un camion daca mai văd azi că intră pe strada aia, pun mașina mea de-a curmezișul!

Vreau să merg mai departe și să văd dacă pot fi obligati să iși ia mizeria aia de acolo, care a stricat tot relieful practic, nu doar ecosistemul! Am nevoie de sfaturile voastre și de implicarea celor care au vreo idee despre ce am putea face in continuare. De la Garda de Mediu, sesizarea mea a fost pasată la Apele Române, care incă nu mi-au răspuns. Probabil că firma care construieste hipermarketul nu dă doi bani pe ecosistem, dar oare celor Kaufland le va păsa dacă ii sesizăm?

Video in comentarii. Ultima poza e de vara asta, cu fetitele mele fix in acel loc. Nu putem să asistăm cum se distruge bogăția asta naturală pe care o avem in zonă, pentru că unii invârt tone de bani și nu dau doi lei pe comunitate!

SHARE sa ajunga si la Kaufland Romania!

UPDATE… A venit Garda de Mediu. Foarte interesant… a aparut din senin o borna cu ANAP ((Administratia Nationala Apele Romane) plantata la fata locului. M-am uitat pe camera masinii si azi dimineata nu era. Comisarul sef a constatat ca nu e deloc in regula ce se intampla acolo, ca malul nu necesita in niciun caz consolidari sau umpluturi. Au constatat si in alte locuri de pe lac acelasi lucru, inclusiv langa Biserica Rebegesti, monument istoric cu 400 de ani vechime, unde nu poate interveni nimeni cu asa ceva. Voi sesiza si Ministerul Culturii probabil. Garda de Mediu va merge si la santierul de unde provin deseurile.

UPDATE2: in 7 zile, Kaufland Romania si-a luat inapoi gunoiul!”

error: Content is protected !!