Cluj: 3 noi parkinguri în cel mai aglomerat cartier din oraș. Mai mulți proprietari de garaje au primit somații din partea primăriei

Updated on noiembrie 7, 2018 Trei noi parkinguri vor fi construite în cartierul Mănăștur. Acestea vor avea o capacitate totală de 1.000 de locuri.

Primăria a trimis somații către proprietarii de garaje din zonele în care vor fi ridicate parkingurile. Aceștia au  termen până în 5 decembrie să își demoleze singuri construcțiile amplasate pe domeniul public. În cazul celor care nu se conformează, municipalitatea va trece ea la demontarea acestor garaje, informează radiocluj.ro.

Cluj: 3 noi parkinguri în cel mai aglomerat cartier din oraș. Mai mulți proprietari de garaje au primit somații din partea primăriei 1

Cele trei parkinguri pe care Primăria le va construi în cartierul Mănăștur vor fi amplasate două pe strada Primăverii la numerele 8 respectiv 20 și unul pe strada Mogoșoaia 7-9.

Pentru cele trei parkinguri s-au finalizat licitațiile de de proiectare și execuție, iar în momentul de față ele se află în stadiul de autorizare.

Sunt în jur de 300 de garaje pe care proprietarii trebuie să le demoleze până la începutul lunii decembrie.

error: Content is protected !!