(Last Updated On: November 27, 2018)

Update
Marți dimineață, un pieton a fost lovit pe terecere, traversa regulamentar. Este vorba despre un bărbat care avea un copil în brațe.

Accidentul a avut loc marţi dimineaţape strada Plopilor. Potrivit martorilor, bărbatul care a fost fost lovit în timp ce traversa regulamentar pe trecere, ar fi avut un copil în braţe. La faţa locului a sosit un echipaj SMURD, informează Ziua de Cluj.

Stire initala
Un alt pieton a fost lovit pe trecerea de pietoni. S-a întâmplat marți dimineață, pe strada Plopilor.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Cluj, Andrei T. a postat o fotografie cu mesajul: „Trafic îngreunat pe Plopilor. Om lovit pe trecerea de pietoni. Ora 07:20”
Accident Cluj. Update. Bărbat cu copil în braţe, lovit pe trecerea de pietoni 1
Adam M.: Accident pe plopilor insinte de statia de tramvai

Nasca T.: Din celalalt sens nu am vazut sa vina masini , parbrizul era spart destul de rau. Trecerea aia e tot timpul cu cantec ,ieri am trecut pe acolo , de la 40km/h am scazut la 20km/h aproape de trecere si si asa deabea am vazut pietonul printre masini
Mihnea P.: Solutia e stalpisori inainte si dupa trecere, e vizibilitate 0 acolo din cauza masinilor parcate.

Marincus T.: Mașinile parcate la nici un metru de trecere, politia nu face nimic în privința asta, plus de asta șoferii văzând ca sunt parcate acolo unii dintre ei nici nu reduc viteza pentru a prevenii o tragedie , sper ca cineva sa vadă din primarie comentariile noastre și sa monteze totuși niște stâlpișori care nu sunt o avere, va rog frumos

Luni seara a avut loc un accident pe Moților.
Denis T.: Accident Moților în intersecția cu G. Coșbuc
Accident Cluj. Update. Bărbat cu copil în braţe, lovit pe trecerea de pietoni 2
Denis T.: Nu am văzut care a fost toată faza. A venit o ambulanță de pe Coșbuc și probabil unul dintre șoferi s-a panicat. Am auzit doar bubuitura și am vazut Peugeot-ul care a ajuns puțin pe trotuar.