Video Cluj. Emanuel Ungureanu: „Trei copii din România cu Amiotrofie Spinală tip 1 sunt în pericol de moarte! De câteva zile acești părinți strigă cu disperare, salvați-ne copiii! La câțiva metri în spatele nostru, Viviana o fetiță din Cluj, de 9 luni, se …”

Updated on octombrie 15, 2018 Deputatul USR Emanuel Ungureanu acuză conducerea Spitalului de Copii că lasă 3 copii să moară. Nu a comandat un medicament vital.

Emanuel Ungureanu – Deputat USR : „În direct din secția de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic de Copii Cluj!
Trei copii din România cu Amiotrofie Spinală tip 1 sunt în pericol de moarte!

Video Cluj. Emanuel Ungureanu: „Trei copii din România cu Amiotrofie Spinală tip 1 sunt în pericol de moarte! De câteva zile acești părinți strigă cu disperare, salvați-ne copiii! La câțiva metri în spatele nostru, Viviana o fetiță din Cluj, de 9 luni, se ...” 1

Toți trei au nevoie urgentă de administrarea medicamentului Spinraza care poate stopa efectele dezastruoase ale acestei boli devastatoare.
De câteva zile acești părinți strigă cu disperare, salvați-ne copiii!

La câțiva metri în spatele nostru, Viviana o fetiță din Cluj, de 9 luni, se zbate între viață și moarte.
Vă rog să o ascultați pe Angela Pălăcean mama Vivianei care cere transferul fetiței ei la București pentru că medicii din Cluj-Napoca nu pot administra acest tratament.

Motivul?
Managerul Spitalului de Copii, Cornel Aldea, nu a demarat procedurile de achiziție din motive puerile, acum, din orgoliu este împiedicat transferul Vivianei la Spitalul Grigore Alexandrescu din București.

Ministerul Finanțelor trebuie să deblocheze mâine, urgent, 700000 de euro pentru cei trei copii.
România a aruncat acum câteva zile 43 de milioane de euro pentru a proteja familia de himere.

Vezi aici Video:

Trebuie să găsim urgent bani să ne salvăm copiii de la moarte, pe aceștia și pe alții.

error: Content is protected !!