Cluj. Soluție tehnică pentru fluidizarea traficului rutier în zona Tăietura Turcului. Claudiu: „De peste 3 ani de zile, lucrez in zona Baciu si am de traversat orasul (pe axa Sud-Nord) in fiecare zi, din Zorilor …”

Updated on septembrie 17, 2018 Traficul din zona Tăieturii Turcului este infernal în multe momente ale zilei, cozile de mașini îninzându-se pe distanțe mari în ambele sensuri.  Primăria a anunțat în câteva rânduri că are în plan construirea unui pasaj peste calea ferată, dar de ani buni totul a rămas la nivel declarativ.

Un clujean a propus mai multe soluții pentru rezolvarea traficului în această zonă.

Pe Facebook, Claudiu Mihai Badita, i-a scris primarului Emil Boc: „Buna seara, avand in vedere faptul ca sunt membru al comunitatii municipiului Cluj-Napoca de peste 3 ani de zile, lucrez in zona Baciu si am de traversat orasul (pe axa Sud-Nord) in fiecare zi, din Zorilor (, am stat si am analizat o solutie de optimizare a traficului din zona “Taietura Turcului”.

Cluj. Soluție tehnică pentru fluidizarea traficului rutier în zona Tăietura Turcului. Claudiu: „De peste 3 ani de zile, lucrez in zona Baciu si am de traversat orasul (pe axa Sud-Nord) in fiecare zi, din Zorilor ...” 1

Nu am nici o pretentie financiara asupra solutiei tehnice, doresc doar sa ajung mai rapid la munca (timpul nostru pe pamant e scurt si nu merita irosit in trafic).

Primaria Cluj-Napoca alaturi de Brigada de Politie Rutiera pot analiza solutia prezentata si cu siguranta pot stabilii daca este una viabila sau nu. Cu stima Claudiu Mihai Badita. ”

error: Content is protected !!