Accidente Cluj. 3 pietoni loviți de mașini conduse de două șoferițe și un șofer

Updated on septembrie 19, 2018 Șoferii din Cluj au ieșit la „vânătoare” de pietoni. Marți, 3 pietoni au fost loviți de autoturisme.

IPJ Cluj anunță că la data de 18 septembrie a.c. în jurul orei 07:50, pe Bulevardul Muncii din municipiul Cluj-Napoca, s-a produs un accident rutier, în urma căruia o persoană a fost rănită uşor. O femeie de 35 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Muncii, a surprins şi accidentat o tânără de 15 ani, din același oraș, care era angajată regulamentar în traversarea drumului public, prin loc permis şi semnalizat corespunzător, potrivit Someseanul.

Accidente Cluj. 3 pietoni loviți de mașini conduse de două șoferițe și un șofer 1

În urma accidentului, victima a fost rănită uşor şi a fost transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri medicale. În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul.

La aceeași dată, în jurul orei 09.10, dar pe strada Plopilor din același municipiu, a avut loc un alt accident rutier în urma căruia o altă persoană a fost rănită, de asemenea, uşor. Un bărbat, în vârstă de 69 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism pe strada Plopilor, a surprins şi accidentat o femeie de 20 de ani, din comuna Căpuşu Mare, care era angajată în traversarea drumului public prin loc marcat şi semnalizat corespunzător.

În urma accidentului, victima a suferit răni uşoare, fiind transportată la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale. În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul.

Nu în ultimul rând, în seara zilei de 18 septembrie a.c., în jurul orei 19:00, în Piaţa Cipariu, din municipiul Cluj-Napoca, o femeie, de 32 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism prin Piaţa Cipariu, ajunsă la trecerea de pietoni aflată la intersecţia cu strada Posada, a surprins şi accidentat uşor un bărbat, de 62 de ani, din Cluj-Napoca, angajat în traversarea drumului public pe trecerea de pietoni. În urma accidentului, pietonul a fost rănit uşor şi a fost transportat la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul.

error: Content is protected !!