(Foto/Video) Accident Cluj. O șoferiță a zburat cu mașina în Someș

Updated on septembrie 24, 2018 Luni dimineața, o șoferiță a zburat cu mașina în Someș. Potrivit polițiștilor, cauza acidentului ar fi adaptarea vitezei la condiţiile de drum.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Cluj, Mocan Emil a postat fotografii cu mesajul: „Accident la stadion ! O noua masina a plonjat in Someș !”

(Foto/Video) Accident Cluj. O șoferiță a zburat cu mașina în Someș 1 (Foto/Video) Accident Cluj. O șoferiță a zburat cu mașina în Someș 2

Tereza Voicu: Conform purtatorului de cuvant Ipj Cluj din primele informatii rezulta ca o soferita de 33 de ani nu a adaptat viteza conditiilor de mers ,pierzand controlul volanului si a iesit in afara carosabilului.

Elena Ramona Reuer: Au scos pasagerii masinii?
Mocan Emil: Era o persoana pe trotuar, căreia i-au acordat îngrijiri, dar nu părea sa aibă ceva grav. Altcineva nu cred ca mai era

Cosmin Muresan: Pe la 7:45 trecusem pe acolo, începuse sa ploua și chiar ma gândeam cât de tare se circula pe acea porțiune și cum te poate fura de ușor dacă calci pe calea ferata uda.

Valentin Ionescu: „Prin postările lor, Valentin şi alţi 6 iniţiază în mod consecvent discuţii interesante. Vara a trecut. Nu s-a pus criblură pentru creșterea aderenței nici anul ăsta, deci o să tot mai vedem astfel de accidente când sunt condiții meteo ca cele de azi. Și aici și pe Oașului.

Nu pui criblură, trimite o mașină de poliție să fie cât mai vizibilă. Plouă și sunt între 8-10 gr? Să fie acolo că altfel sigur o comite careva, din nou.

Românul doar așa știe să reducă viteza. Trebuie sa-l păzească cimeva. Că asta e…”

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

error: Content is protected !!