Cluj: Omrani a SEMNAT cu CFR! Gigi Becali, tras pe sfoară de agentul atacantului

Updated on iulie 8, 2018 CFR Cluj și atacantul francez Billel Omrani au ajuns la o nouă înțelegere și au semnat un contract valabil pe 3 ani. Omrani este deja în cantonamentul ardelenilor din Polonia.

Ardelenii le-au dat astfel o lovitură importantă rivalilor de la FCSB. Gigi Becali a declarat, la Digi Sport, în urmă cu câteva zile că Billel Omrani a semnat deja cu FCSB, chiar dacă încă nu a fost înregistrat contractul la LPF.

Cluj: Omrani a SEMNAT cu CFR! Gigi Becali, tras pe sfoară de agentul atacantului 1

Impresarul atacantului francez susținea că atacantul e liber de contract. Conform lui Becali, președintele campioanei României, Iuliu Mureșan, l-ar fi contactat pe agentul lui Omrani căruia i-ar fi cerut să nu-i creeze probleme din cauza scandalului cu privire la semnătura falsificată.

“De ce credeţi că Omrani a semnat? Da, domne, a semnat, dar nu arătăm contractul la nimeni. El vrea echipa naţională. A jucat la tineret. El ce ştie? Când a jucat la Steaua primul meci, a doua zi e convocat la naţionala Algeriei.

Ce mai vede el? Că cine pleacă de la Steaua ia salariu de un milion/an, cum s-a întâmplat cu Budescu şi Alibec. El vine aici, joacă un an, merge la naţională, şi la anul pleacă pe 7-8-10 milioane şi pe un salariu uriaş”, a spus Becali, la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

“BILLEL OMRANI RAMÂNE LA CFR CLUJ! Veste excelentă pentru fanii Campioanei României! Billel Omrani a semnat pentru încă trei ani cu CFR Cluj! Așadar, atacantul care a avut o contribuție importantă la câștigarea celui de-al 4-lea titlu din istoria echipei noastre va continua în Gruia! Felicitări pentru alegerea făcută și multă baftă la CFR, Billel! Hai CFR!” a fost mesajul postat de ardeleni pe pagina oficială de facebook.

error: Content is protected !!