De la Cluj pentru Simona Halep. Despina Neagoe: „DE LA CLUJ-NAPOCA, CU DRAGOSTE … după turneul de la Wimbledon veniți, vă rugăm, cu cursa directă Londra – Cluj-Napoca!”

Updated on iunie 12, 2018 Primarul Bucureștiului s-a făcut ieri de râs. Mai întâi a refuzat cererea Simonei Halep de a sărbători în Piața Victoriei apoi a fugit repede la Național Arena pentru a se băga în seamă dar nimerind într-un cor de fluierături. Primarul Clujului este rugat să facă demersurile necesare ca Simona Halep să vină la Cluj, aici nu se va întâmpla ca la București.

Despina Neagoe „DE LA CLUJ-NAPOCA, CU DRAGOSTE
Stimată doamnă Virginia Ruzici,
Vă adresăm rugămintea de a lua în considerare, pentru viitor,

De la Cluj pentru Simona Halep. Despina Neagoe: „DE LA CLUJ-NAPOCA, CU DRAGOSTE ... după turneul de la Wimbledon veniți, vă rugăm, cu cursa directă Londra - Cluj-Napoca!” 1

revenirea în țară a Simonei Halep, după încheierea turneelor de tenis, pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” din Cluj.

Veți proteja, astfel, momentele de bucurie ale națiunii de situații stânjenitoare, precum cele petrecute recent pe Arena Națională.

Clujenii știu să respecte valorile și nu și-au pierdut buna cuviință în nicio împrejurare în care personalități marcante ale sportului sau culturii le-au trecut pragul.
Așadar, după turneul de la Wimbledon veniți, vă rugăm, cu cursa directă Londra – Cluj-Napoca!”

Sorin Moldovan:  La Cluj lumea îl aplaudă pe primarul Emil Boc. La Bucuresti primarul este huiduit. Asta este diferenta dintre o administrație profesionistă și una care este axată doar pe marketing.

De la Cluj pentru Simona Halep. Despina Neagoe: „DE LA CLUJ-NAPOCA, CU DRAGOSTE ... după turneul de la Wimbledon veniți, vă rugăm, cu cursa directă Londra - Cluj-Napoca!” 2

Ionel Oprișa Domnule primar. Cum ar fi sa o invitati pe Simona Halep la Cluj, unde e atat de iubita? Cred ca merita si clujenii (vedeti cati din acestia au fost in Piata Unirii sa se bucure impreuna la castigarea primului trofeu al unui turneu de Mare Slem) cat si minunata sportiva, care a fost atat de bine primita ori de cate ori a fost in Cluj. Si, de ce nu, in aceasta idee, cred ca s-ar califica la titlul de Cetatean de Onoare al Clujului.

error: Content is protected !!