Zilele Clujului 2018: Concert Voltaj în Piața Unirii

Updated on mai 13, 2018 Vineri, 18 mai, în Piața Unirii, va avea loc un concert Voltaj, în cadrul Zilelor Clujului.

Dacă ți-e dor de hiturile celor de la VOLTAJ și vrei să le cânți alături de ei, vino vineri, 18 mai, în Piața Unirii. Suntem siguri că va fi un concert cântat ”Din toată inima”. :)”, anunță organizatorii.

Zilele Clujului 2018: Concert Voltaj în Piața Unirii 1

Concertul începe de la ora 21.30.

Festivalul de suflet al clujenilor, devenit deja o tradiție în inima Transilvaniei, va avea loc anul acesta în perioada 17-20 mai. ’’Zilele Clujului’’ deschide sezonul marilor festivaluri clujene și reunește toate categoriile de vârstă prin diversitatea evenimentelor sale.

Devenit un eveniment de referință pentru locuitori și turiști, cu peste 250.000 de participanți în cele 4 zile ale ediției din 2017, este primul eveniment de anvergură din an dintre festivalurile care au căpătat recunoașterea de veritabile “branduri de Cluj”.

Pe parcursul celor 8 ani, “Zilele Clujului” a crescut armonios, reușind să atingă un public extrem de larg, și reprezintă, în același timp, un standard de calitate ce reflectă orașul căreia îi este dedicat – conectat, creativ, dinamic, multicultural. Evoluția acestui eveniment se datorează unui element cheie – implicarea societății. În fiecare an, din ce în ce mai mulți clujeni, persoane de toate vârstele, ONG-uri, instituții și companii se alătură echipei Primăriei. Implicarea acestora în mod activ duce la crearea unui eveniment de excepție.

Tema ediției 2018 este Centenarul – Aniversarea a 100 de ani de la Marea Unire!

 

error: Content is protected !!