Video Cluj: „Filmat în această dimineață la Centrul de diagnostic și tratament … În România anului 2018, oameni bolnavi, cu probleme de sănătate, stau la coadă mai mult de 2 ore pentru o programare la medic… În acest răstimp, am asistat și la leșinul unei doamne ce aștepta la coadă, cât și la inevitabilele tentative ale unora să se …”

Updated on mai 15, 2018 Aglomerație mare marți la Centrul de diagnostic și tratament Cluj. Mai mulți bolnavi au stat peste 2 ore pentru o programare la medic.

Pe Facebook, Laurentiu Stefan a postat un video cu mesajul: „Filmat în această dimineață la Centrul de diagnostic și tratament Cluj, care aparține de Consiliul Județean Cluj. În România anului 2018, oameni bolnavi, cu probleme de sănătate, stau la coadă mai mult de 2 ore pentru o programare la medic, în acest caz la Balneologie.

În acest răstimp, am asistat și la leșinul unei doamne ce aștepta la coadă, cât și la inevitabilele tentative ale unora să se fofileze, să intre în față, să se „descurce”. Mulțumiri tuturor oamenilor de decizie (de la nivel local, județean și național) pentru această contraperformanță greu de egalat, un sistem de sănătate muribund, care ajută bolnavii mai degrabă să părăsească această lume, decât să se însănătoșească, totul „organizat” printr-un întreg proces birocratic umilitor.

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

error: Content is protected !!