(Last Updated On: April 22, 2018)

Supărare mare la FCSB după ce echipa a remizat 2-2 la Viitorul iar CFR Cluj are șansa să urce din nou pe primul loc dacă învinge astăzi Poli Iași. Partida începe la 20:45.

Gigi Becali a declarat, sâmbătă seară, după ce FCSB a remizat cu FC Viitorul, scor 2-2, că echipa lui Nicolae Dică a jucat atât de slab în prima repriză încât părea drogată, potrivit stiripesurse.ro.

Avantaj CFR Cluj. FCSB doar 2-2 la Viitorul. Gigi Becali: Parcă erau drogați ... Dacă cineva nu ştia, zicea: blat pe faţă.... "Noi trebuie să câştigăm meciul cu CFR. Dacă nu şi am ...” 1

“Prima repriză m-am gândit că au mâncat ceva, că au avut ceva în mâncare… S-o fi întâmplat ceva, au mâncat ceva care i-a ameţit, toată echipa erau drogaţi. (…)

Aşa a fost Viitorul în prima repriză cu CFR. (…) Dacă cineva nu ştia, zicea: blat pe faţă. La situaţia asta, normal Steaua nu trebuia să îi lase nici măcar să intre în careu. Dacă eram în locul lui Dică, nici nu ştiam ce să schimb, schimbam toată echipa”, a spus Becali la Digi Sport.

El a subliniat că pentru FCSB important este să câştige partida din etapa viitoare, cu CFR Cluj. “Noi trebuie să câştigăm meciul cu CFR. Dacă nu şi am făcut un egal acasă, nu meriţi să câştigi campionatul. Dacă te bate CFR acasă înseamnă că nu meriţi”.

Formaţia FCSB a terminat la egalitate, scor 2-2, partida disputată, sâmbătă seară, în deplasare, în compania echipei FC Viitorul, în etapa a şasea a play-off-ului Ligii I.