(Last Updated On: March 18, 2018)

Primăria Cluj anunță că Zilele Clujului 2018 vor avea loc în perioada 17-20 mai. Această ediție are ca temă Centenarul – Aniversarea a 100 de ani de la Marea Unire!

Pe Facebook, organizatorii au scris: E oficial! În perioada 17-20 mai 2018 va avea loc a opta ediție a Zilelor Clujului!!

România este invitată la Zilele Clujului 2018 Această ediție are ca temă Centenarul – Aniversarea a 100 de ani de la Marea Unire! 1

Zilele Clujului 2018 reprezintă o ediție specială a festivalului dedicat orașului nostru, deoarece tema de anul acesta este Centenarul – Aniversarea a 100 de ani de la Marea Unire!

Ca în fiecare an, clujenii – locuitori ai orașului, ONG-uri, companii private sau instituții – sunt invitați să vină cu idei de evenimente, proiecte sau activități pentru noua ediție a festivalului.
➡Termenul limită: 2 aprilie 2018⬅

Așteptăm propunerile:
la adresa de email [email protected],
prin mesaj pe pagina de Facebook www.facebook.com/ZileleClujului
sau la Centrul de informare pentru cetățeni al Primăriei municipiului Cluj-Napoca de pe str. Moţilor nr.7, respectiv prin primăriile de cartier.

România este invitată la Zilele Clujului 2018 Această ediție are ca temă Centenarul – Aniversarea a 100 de ani de la Marea Unire! 2
Pentru a marca împlinirea unui secol de la Marea Unire din 2018, Clujul se prezintă la acest moment unic in istorie prin programul “Cluj 100”, care reflectă multiplele dimensiuni ale orașului nostru: de la educație și sport la inovare și cultură. Această cupolă permite o gamă largă de idei și activități ce pot fi reflectate și în programul Zilelor Clujului.

Vă invităm să aflați mai multe despre acest program urmărind pagina http://facebook.com/Cluj100

Astfel, construim împreună o nouă ediție a festivalului *nostru*, Zilele Clujului! Stați pe-aproape, revenim cu noutăți!”