Cluj: Pietonii vor trotuare pe Câmpului. „Se expun la riscuri mult prea mari fiind obligati sa mearga pe carosabil pentru a ajunge acasa”

Updated on martie 20, 2018 Clujenii de pe strada Câmpului se plâng că nu au trotuare pe care să meargă și sunt nevoiți să circule pe carosabil. Ei îi cer primarului să ia măsuri.

„Strada Campului intre casa de pariuri si statia 42/19 – completare sesizare 110856

Cluj: Pietonii vor trotuare pe Câmpului. „Se expun la riscuri mult prea mari fiind obligati sa mearga pe carosabil pentru a ajunge acasa” 1

Domnule Primar, va adresam rugamintea de a verifica si gasi posibilitatile tehnice astfel incat pietonii sa poata circula pe trotuar intre Casa de pariuri si statia 42/19 strada Campului 116 – 123.

Intelegem lipsa locurilor de parcare (parking Negoiu nu este dat in folosinta), dar pietonii se expun la riscuri mult prea mari fiind obligati sa mearga pe carosabil pentru a ajunge acasa.

Cluj: Pietonii vor trotuare pe Câmpului. „Se expun la riscuri mult prea mari fiind obligati sa mearga pe carosabil pentru a ajunge acasa” 2 Cluj: Pietonii vor trotuare pe Câmpului. „Se expun la riscuri mult prea mari fiind obligati sa mearga pe carosabil pentru a ajunge acasa” 3

Va propunem – fie marcarea pe trotuar a unor locuri de parcare in diagonala (venituri la bugetul local) – vor avea loc si masinile si pietonii, fie montarea unor stalpisori care sa nu mai permita accesul masinilor pe trotuar/spatiu verde”, a scris Marius Stoica pe platforma domunleprimar.ro.

error: Content is protected !!