Student din Cluj, decedat într-un accident violent cu 9 răniți. În urma impactului dintre cele două autoturisme, unul dintre ele a fost aruncat pe șinele de tren

Updated on februarie 23, 2018 Un tânăr de 19 ani, student al Universității Tehnice Cluj a avut parte de o moarte violentă care a avut loc miercuri seară, pe DN 17, în localitatea Ilva Mică, din Bistriţa-Năsăud.
Două autoturisme, în care se aflau în total zece persoane, s-au ciocnit violent la ieșirea spre Sângeorz Băi din Ilva Mică.

În urma impactului dintre cele două autoturisme, unul dintre ele, un Seat înmatriculat în Mureș, a fost aruncat pe șinele de tren. La volanul autoturismului Seat se afla un tânăr de 19 ani din Sângeorz Băi, care a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune frontală cu un autoturism Volkswagen Sharan în care se afla o familie compusă din 7 persoane, informează someseanul.ro.

Student din Cluj, decedat într-un accident violent cu 9 răniți. În urma impactului dintre cele două autoturisme, unul dintre ele a fost aruncat pe șinele de tren 1

Tânărul din Sângeorz Băi se întorcea spre casă, de la facultate de la Cluj-Napoca, alături de mama lui și de un coleg, student și el în Cluj-Napoca la Universitatea Tehnică. Andrei Munteanu, în vârstă de 19 ani, era pe bancheta din spate a mașinii în momentul în care a avut loc accidentul.

Andrei era singur la părinți, absolvise Liceul Teoretic „Solomon Haliță” din Sângeorz Băi, iar acum urma cursurile Universității Tehnice din Cluj-Napoca, specializarea Instalații Industriale. Tatăl tânărului este inginer miner pensionat, iar mama lucrează în Germania.

Întreaga comunitate din localitatea bistrițeană Rodna este șocată de cele întâmplate și regretă dispariția prematură a lui Andrei Munteanu. Acesta era apreciat de vecini și prieteni, dar și de colegii lui de facultate de la Cluj, care au transmis sute de mesaje de condoleanțe.

error: Content is protected !!