(Foto/Video) „Jos pălăria pentru Cluj!” Sorana Cîrstea impresionată de atmosfera de la Sala Polivalentă! Ce mai spune tenismena noastră

Updated on februarie 10, 2018 România conduce cu 1-0 Canada în Fed Cup după victoria frumoasă a Soranei Cîrstea în fața jucătoarei Carol Zhao, 6-2, 6-2. Jucătoarea noastră a declarat că nu a mai jucat niciodată într-o astfel de atmosferă.

“Mulțumesc suporterilor pentru susținere. Joc tenis de 24 de ani și pot să spun că nu am văzut nicăieri o asemenea atmosferă. Mă bucur că am început cu o victorie. Cel mai emoționant moment a fost când mi s-au înmuiat genunchii, în timpul intonării imnului. Cred că aveam pulsul 200”, a spus Sorana Cîrstea, imediat după meci.

“Cred că a fost un meci destul de solid. Nu am jucat excepțional, dar am jucat cât să îmi fac treaba și mă bucur că am adus primul punct. Acum mă duc să mă schimb și voi veni să o susțin pe Irina, sper să avem 2-0 după prima zi.!”, a declarat Sorana Cîrstea, în la microfonul Digi Sport.
(Foto/Video) „Jos pălăria pentru Cluj!” Sorana Cîrstea impresionată de atmosfera de la Sala Polivalentă! Ce mai spune tenismena noastră 1

(foto: Vlad Dulea)

Romania Fed Cup Team:  Sorana Cîrstea, prima victorie pentru România în Sala Polivalentă. Sorana Cirstea nu a avut mari probleme în primul meci al întâlnirii cu Canada, din primul tur al Grupei Mondiale II a Fed Cup by BNP Paribas, și a dispus cu 6-2, 6-2 de Carol Zhao în mai puțin de o oră de joc.

(Foto/Video) „Jos pălăria pentru Cluj!” Sorana Cîrstea impresionată de atmosfera de la Sala Polivalentă! Ce mai spune tenismena noastră 2 (Foto/Video) „Jos pălăria pentru Cluj!” Sorana Cîrstea impresionată de atmosfera de la Sala Polivalentă! Ce mai spune tenismena noastră 3 (Foto/Video) „Jos pălăria pentru Cluj!” Sorana Cîrstea impresionată de atmosfera de la Sala Polivalentă! Ce mai spune tenismena noastră 4 (Foto/Video) „Jos pălăria pentru Cluj!” Sorana Cîrstea impresionată de atmosfera de la Sala Polivalentă! Ce mai spune tenismena noastră 5 (Foto/Video) „Jos pălăria pentru Cluj!” Sorana Cîrstea impresionată de atmosfera de la Sala Polivalentă! Ce mai spune tenismena noastră 6

România conduce acum cu 1-0 și în aproximativ 20 de minute intră pe teren Irina Begu și Bianca Andreescu, pentru cel de-al doilea meci al zilei”.

Vezi Video cu imnul României la Cluj:

Revenim cu detalii!

error: Content is protected !!