Accidente Cluj: Pieton și biciclist loviți de mașini

Updated on octombrie 19, 2017 Un pieton și un biciclist au fost loviți de mașini joi. Biciclistul la Chios, lângă stadion, pietonul la Dacia imediat dupa intersectie. 

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Cluj, Tractari Santu a postat o fotografie cu mesajul: „Accident cu pieton la Chios / linga stadion.

Accidente Cluj: Pieton și biciclist loviți de mașini 1

Nicolae Sasu Biciclist accidentat in statie la 30 – Chios, trafic ingreunat, 3 echipaje de politie. 

Bă Berchez Eu sunt de parere ca ar merge un semafor cu buton la trecerea aia de pietoni si am facut vreo 3 sesizari in privinta asta in primavara. Am primit raspuns ca este in plan asa ceva dar au trecut cel putin 6 luni de atunci. Daca sunteti de aceasi parere puteti sa folositi aplicatia My Cluj sau situl sa faceti sesizari sau sugestii.

Nicu Botogel Trebuie mutata cu 10 metri mai incolo. La virajul de pe Coşbuc, soferul se asigura sa nu vina masina dinspre Splaiul Independentei, iar dacă sare careva pe trecere, il observa cu intarziere. La fel in p-ta Abator, la virajul spre Lukoil. Nu inteleg de ce au pus trecerile direct in intersectie.

Laicsi Sipos Si trecere de pietoni intersecția alea parc necesita un stop cu buton trec pe trecere ca si când se plimbam parc

 

Toto pe grupul Info Trafic jud Cluj, Daniel Rusu a scris: Pieton lovit de un VW Polo pe Dacia imediat dupa intersectie. Politie si ambulanta la fata locului. Nu pare grav.  nu era pe trecere. Cam la 10-15m dupa ea.

error: Content is protected !!