(Video) Accident Cluj: 14 pasageri, printre care şi un copil, au trăit momente de groază într-un microbuz. 3 femei au fost rănite

Updated on septembrie 29, 2017 Un microbuz care aparține companiei de transport Bus-Trans a ajuns în șant, vineri dimineață. 14 persoane se aflau la bord iar 3 femei au fost rănite. Accidentul a avut loc în localitatea Fundătura iar microbuzul făcea curse regulate Cluj – Gherla.

Şoferul tocmai plecase din staţie când a văzut în oglindă retrovizoare cum un alt şofer îi face semn că vrea să depăşească. Şoferul a tras tare de volan să evite impactul cu celelalte maşini şi a ajuns în şanţ. Noroc că nu avea viteză mare. La faţă locului au venit de urgenţă ambulanţele şi pompierii, informează stirileprotv.ro.

(Video) Accident Cluj: 14 pasageri, printre care şi un copil, au trăit momente de groază într-un microbuz. 3 femei au fost rănite 1

(foto: someseanul.ro)

Cele trei femei care au fost rănite au fost duse la spitalul din Cluj pentru îngrijiri. Ceilalţi pasageri şi-au continuat călătoria cu altă maşină.

Vezi aici Video postat de Gherla INFO păe Youtube.com:

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili exact cum s-a petrecut accidentul.

error: Content is protected !!