(Last Updated On: July 9, 2017)

Un tânăr absolvent de marketing de la Cluj-Napoca și-a prezentat lucrarea de licență într-un mod inedit, în ritm de rap.

„Buna ziua, astăzi vom face ceva mai diferit / Nu-i genul de prezentare cu care v-aţi obişnuit, / Vorbim de marketing şi branding personal, dar nu oricum, ci în domeniul muzical”, și-a început tânărul prezentarea.

Video Cluj. Examen în ritm de rap. Un tânăr absolvent de marketing şi-a prezentat lucrarea de licenţă în versuri 1

„Am lucrat la prezentare, am făcut în proporţie de 70 la sută. A doua zi când am deschis speech-ul mi-am dat seama că nu excelez la vorbitul în public şi am zis de ce să nu încerc să fac ceva mai deosebit, în versuri, dacă tot asta mă reprezintă”, spune el, pentru digi24.ro

Gavril Mihai Cristian, pe numele de scenă GIEMSI, cântă rap încă din şcoala generală şi nu de mult a compus şi lansat pe internet propriul album. Unul dintre videoclipurile lui a adunat 350.000 de vizualizări şi i-a dat ideea să îi transforme şi pe profesori în spectatori.

În fața unui asemenea candidat, profesorii au uitat de examen și au intrat în pielea spectatorilor. Au scos telefonul mobil și au filmat prezentația de licență.

Vezi video aici:

„Dacă nu vom schimba această paradigmă a tradiţionalismului într-una orientată către inovaţie, către originalitate, nu vom avea cu siguranţă succes în societatea românească”, spune Răzvan Mustaţă, decanul Facultății de Științe Economice și Gestionarea Afacerilor din cadrul UBB.