Accidente Cluj: Două fetițe lovite GRAV pe trecerea de pietoni!

Updated on mai 10, 2016 Zile negre pentru pietoni. Două accidente grave au avut loc duminică și luni iar victemele sunt două fete din Cuzdrioara și Florești.

Ieri, șoferul unui autoturism marca Audi, înmatriculat în județul Maramureș, în timp ce se deplasa pe DN17, dinspre Dej înspre Bistrița, ajuns pe raza localității Cuzdrioara, a surprins și accidentat o fetiță în vârstă de 12 ani care traversa șoseaua, informează dej24.ro. Conform martorilor, minora se afla pe trecerea pentru pietoni în momentul în care a fost accidentată de autovehicul.

În urma apelului la 112, la fața locului s-au deplasat polițiștii dejeni, dar și o ambulanță cu medic de la Dej. Victima a primit îngrijiri medicale la fața locului, iar apoi a fost transportată la Spitalul Municipal Dej pentru investigații suplimentare.

”La fața locului am găsit o victimă copil, conștientă, cu traumatism cranio-facial, afirmativ cu pierderea stării de conștiență, cu marcă traumatică la nivelul abdomenului, neputând exclude un traumatism abdominal”, a declarat medicul Mariana Baciu din cadrul Ambulanței Dej.

În urma testării cu aparatul etilotest, oamenii legii au stabilit că șoferul, un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Vișeul de Sus, nu consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.
Vezi aici Video:

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz și urmează să stabilească circumstanțele exacte în care s-a petrecut accidentul rutier din Cuzdrioara.

La data de 8 mai, în jurul orei 16:10, pe raza localităţii Floreşti s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane şi avarierea unui autovehicul, informează someseanul.ro.

Conform primelor cercetări, un bărbat de 46 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturism pe DN1E60, pe raza localităţii Floreşti, la intersecţia cu strada Poligonului, a surprins şi accidentat o minoră.

Tânăra, în calitate de pieton, s-ar fi angajat în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni semnalizată şi marcată corespunzător cu indicatoare şi marcaje rutiere.

Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a minorei, de 14 ani, din localitatea Floreşti.
În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs coliziunea.

error: Content is protected !!