Accident Cluj: Femeie de 69 de ani omorâtă de un șofer care a băut ”decât o bere în cursul dimineții”

Updated on februarie 12, 2016 Un șofer beat a provocat un accident mortal ieri seară, în jurul orei 18.30, în localitatea clujeană Chiuiești.
O femeia, în vârstă de 69 de ani, se afla pe marginea drumului când a fost acroșată de o autoutilitară înmatriculată în județul Cluj, al cărei șofer circula pe DN18B, dinspre Dej înspre Măgoaja.

În urma impactului, femeia a fost trântită la pământ, însă șoferul și-a continuat deplasarea încă câteva sute de metri. După câteva minute, acesta s-a întors la locul accidentului, speriat probabil de cele petrecute, informeazădej24.ro

La fața locului au venit două ambulanțe, una însoțită și de un medic, dar din păcate nu au mai putut salva femeia.

Șoferul, un bărbat în vârstă de 46 de ani din localitate, a fost transportat la Spitalul Municipal Dej pentru recoltarea probelor biologice și ar fi avut o alcoolemie de peste 1,4 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul aflat la volanul autoutilitarei a declarat, pentru dej24.ro, că a fost orbit de un autovehicul care venea din sens opus și a mai mărturisit că nu a consumat ”decât o bere în cursul dimineții”.

[ads2]
Vezi aici Video postat de Dej24 Știri din Dej pe youtube.com:

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz și efectuează cercetări pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a petrecut tragedia.

error: Content is protected !!