Jose Carreras concerteaza in premiera la Cluj-Napoca, pe 29 noiembrie. Vezi cat costa biletele:

Updated on septembrie 10, 2015 Tenorul Jose Carreras va concerta in premiera la Cluj-Napoca, la Sala Polivalenta, pe 29 noiembrie.

Concertul se va numi “The Very Best Of Jose Carreras” si va include piese cunoscute, precum “La Donna e Mobile”, “Nessun Dorma” si multe altele.

Preturile biletelor sunt urmatoarele: 500 de lei (categoria VIP), 350 de lei (categoria 1), 300 de lei (categoria a 2-a), 250 de lei (categoria a 3-a), 200 de lei (categoria a 4-a), 150 de lei (categoria a 5-a).

Biletele pentru spectacolul de la Cluj-Napoca se gasesc in magazinele Flanco, librariile Librarium, magazinele Domo, Germanos, Vodafone, Orange, Carrefour, Cora, Iulius Mall, precum si online, pe biletoo.ro, blt.ro, bilet.ro, bilete.ro, myticket.ro si eventim.ro.

Jose Carreras s-a nascut pe 5 decembrie 1946, in Barcelona, Spania, iar, 28 de ani mai tarziu, dupa interpretarea rolului Pinkerton din “Madame Butterfly”, la New York City Opera, era ovationat si adulat atat de public, cat si de critici.

Jose Carreras a facut parte si din proiectul “Cei trei tenori”, alaturi de Placido Domingo si Luciano Pavarotti, cu care a inceput in 1990 o serie de concerte foarte populare, care au continuat pana in 2003, cand Pavarotti s-a retras din cauza unor probleme de sanatate.

error: Content is protected !!