Accidente Cluj. „Vanatoarea” de pietoni continua: Unul lovit pe zebra, altul cand traversa neregulamentar

Updated on septembrie 17, 2015 Se pare că în Cluj șoferii sunt porniți la „vânătoare” de pietoni. Zilele acestea au lovit din nou. Chiar dacă aceștia traversează regulamentar sau neregulamentar sunt loviți cu simț de răspundere la interval de câteva zile.

Probabil este foarte complicat să fii atent atunci când ești la volan. Telefonul mobil sau gândurile despre tainele universului te pot deruta.

Primul accident a avut loc pe Calea Florești. Potrivit polițiștilor, un clujean de 78 de ani a fost rănit grav în timp ce traversa neregulamentar Calea Florești de un șofer de 59 de ani, din Florești.

În cel de al doilea accident, un bărbat, de 49 de ani, a suferit leziuni grave, după ce a fost lovit, la rândul său, de o mașină.

”Un bărbat, de 69 ani, din municipiul Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Turzii, dinspre strada Bună Ziua, din municipiu, pe fondul neacordării de prioritate, a surprins şi acroşat un bărbat de 49 ani, din Cluj-Napoca, care s-a angajat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni, de la dreapta spre stânga privind sensul de mers al autoturismului”, spun reprezentanții IPJ Cluj citați de citynews.ro.

În ambele cazuri, victimele au fost transportate la spital.

error: Content is protected !!