Accident Cluj: Doua femei, de 73 si 80 de ani, lovite de o caruta tractata de un tractor, in Viisoara

Updated on septembrie 24, 2015 În urma unui accident, care a avut loc marți în jurul orei 19.00, două femei au fost grav rănite. O căruță tractată de un tractor s-a desprins de utilaj și a dat peste ele. Șoferul, un tânăr de 18 ani, a fugit de la locul accidentului, dar a fost depistat de polițiști.

Tânărul de 18 ani din Viişoara, judeţul Cluj, conducea tractorul marca U 650 care tracta o căruţă.

„Pe raza comunei Viişoara a efectuat viraj dreapta pe o straduţă laterala în rampă, moment în care căruţa s-a desprins de tractor şi s-a deplasat pe o distanţă de aproximativ 20 metri, până în rigola de beton, iar apoi pe trotuar, unde a surprins şi accidentat două femei din comuna Viişoara în vârstă de 73 şi 80 ani”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj remis Vocea Transilvaniei.

Polițiștii spun că tânărul a plecat acasă cu vehiculele implicate în accident, fără să anunțe oamenii legii despre producerea incidentului. Medicii care le-au consultat pe cele două femei au stabilit că cea de 80 de ani a suferit răni grave, în timp ce femeia în vârstă de 73 de ani a scăpat cu răni mai ușoare.

foto Arhiva
foto Arhiva

Acum, oamenii legii efectuează cercetări sub aspectul savârşirii infracţiunilor de “vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a deţine permis de conducere şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei care efectuează cercetarea locului faptei”.

error: Content is protected !!